Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen 4 nappal ezelőtt...

18 hetesen 4 nappal ezelőtt volt amniocentézisem. Volt valaki ilyen helyzetben? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Ma reggel felkelés után vízszerű valami csorgott ki belőlem. Nagyon megijedtem, felhívtam a dokimat. Augmentint kell szedjek mától. Ha tovább csorog, irány a kórház. Volt valaki így, de nem lett semmi baj?

2017. márc. 25. 08:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Örülök, hogy jól végződött a dolog nálatok. Nálam annyi a fura a dologban, hogy 4 nappal később jelent meg a folyás, pedig pihentem is. Ráadásul az ultrahangon nem ott mutatkozott a gyulladásos folt, ahol valóban megszúrtak. Szóval nem tudom, mit is gondoljak valójában. Három napon át a Loritan betét nálam sem jelzett semmit szerencsére. Kívánok nektek jó egészséget! :-9
2017. márc. 31. 11:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Talan attol volt, talan nem. Nekem azt mondta a doki, hogy a ket heten belul bekovetkezo esemenyeket lehet a mintavetel szamlajara irni. De hat ezt senki nem tudja bizonyitani. Nem tudhatod elore, mi a jo dontes. Most pihenj sokat, es ha megkaptad az eredmenyt, akkor megnyugodhatsz. Szoritok!
2017. márc. 31. 19:18
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Sokat pihenek mindenképpen. És a kritikus 2 hét is letelik 3 nap múlva. Remélem, most már minden rendben lesz... :-)
2017. ápr. 1. 10:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, van eredmény? Jelentkezz!
2017. ápr. 12. 19:07
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Tegnap voltam a debreceni klinikán, szerencsére egészséges a baba, és az ultrahangos vizsgálatokat megerősítve tényleg kislány lesz. Két fiú után, nagy a boldogság! De ha az élet még egyszer úgy hozná, hogy még lesz valamikor babám (bár már nincs tervben, mert 40 múltam) akkor az amniot nem csináltatom meg. Marad a Prenateszt.
2017. ápr. 13. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!