Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok ki fizeti a kezeléseke...

Nálatok ki fizeti a kezeléseket? Mármint ha van fogadott doki.

Figyelt kérdés
2017. márc. 24. 11:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%

Egyéjszakas kalandbol van vagy tinik vagytok vagy miert?

Amugy nalunk mi fizettunk mindent aztan a parom szulei meg az en szuleim felajánlották h a szulest kifizetik szóval a hálapénzt. Adtak 35-35ezer ftot 70et kapott a dokim ennyi.

2017. márc. 24. 12:17
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

na de ha szülést fizeti, akkor hogy álltok a táblázattal:

nő: X ft * vizsgálat

ffi: X ft/SZÜLÉS

merre mozdul a mérleg? ki tartozik még kinek?

irónia volt :)

2017. márc. 24. 12:22
 23/32 A kérdező kommentje:
nem vagyunk tinik :) 30-asok vagyunk már :)
2017. márc. 24. 12:52
 24/32 anonim ***** válasza:
85%
Gyed/Gyes-en otthon töltött időt is felezitek majd a pároddal? Csak mert ebben az esetben úgy lenne "igazságos" ha mindketten azonos időre esnétek ki a munkából.
2017. márc. 24. 12:58
 25/32 anonim ***** válasza:
59%
Természetesen mi fizetjük, senki nem fizet helyettünk.
2017. márc. 24. 13:00
 26/32 anonim ***** válasza:
82%

Ajh, nem jó az irány. Mielőbb érdemes alaposan átbeszélni.

Mondjuk nálunk is a férjem számlájáról megy a rezsi én meg bevásárolok, befiztem az osztálypént stb., de ettől még közösként tekintek a kasszánkra. :-) de most már kezdem elveszteni a fonalat...

2017. márc. 24. 13:11
 27/32 anonim ***** válasza:
87%

Na várj.

A dokit te fizeted alkalmanként, de utána a szülést a párod? Ez kb ugyanannyira fog akkor kijönni a végére, nem?

De sos tisztázzátok ezeket a dolgokat, mi lesz ha te kiesel a munkából?

2017. márc. 24. 13:22
 28/32 anonim ***** válasza:
76%
Kulon kasszan vagyunk, de ha ugy adodik nem nezzuk ki mit fizet. A magandokihoz havonta jartam, en fizettem. A szulest a parom.
2017. márc. 24. 13:41
 29/32 anonim ***** válasza:
85%
Ha megszületik a gyerek, teljesen felborulnak a m kiadások. A lakás körüli dolgok és egyebek nem lesznek szinkronban a te gyerek miatt megnövekedett kiadásaiddal. vagy hogy kell ezt elképzelni? Oké az elején anyatejes, ha minden igaz, de azért a mellé még rengeteg mindent kell venni, nem csak pelenkát. Később meg amikor már kajál, akkor onnantól az is a Te dolgod lesz finanszírozni, ahol kettő van elfér három is alapon? Ezt sürgősen rágjátok át. A gyerek kiadásai mindig közösek, betegség, ellátás, kaja, pia, ápolószerek és minden egyéb. Szignifikáns módon növekedi a te "oldalad", miközben a bevételed jelentősen csökken. A háztartásbeli kölcségeket is el kell osztani ugyanúgy. ha ragaszkodik a különhöz, mint eddig, az egyrészt elég gáz, másrészt akkor viszont te is ragaszkodj ahhoz, hogy mindent felezzetek. A lakásköltségeket is felesben és a háztartás költségei is szintúgy, bár nekem ez az egész nonszensz. Nincsenek különösebb elveim a költségek megosztását illetően, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik, de onnantól, hogy megszületik a gyerek, muszáj közösbe rakni a kiadásokat, mert máshogy egyszerűen nem megy, csak extra gagyi sza*rágó üzemmódban, az meg ugye nem kompatibilis a családdal.
2017. márc. 24. 14:35
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

Nalunk az volt, hogy az exem SEMMIT nemfizetett ( nem a dokinak, kulfoldon elunk itt nem kell lefizetni a dokit - doki eleve nem is lat )

Semmit nem vett, mindent en vettem, kisagytol a pelenkaig, mindent.

2017. márc. 24. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!