Ha valaki terhes, milyen barnás folyása van?
Figyelt kérdés
lehetséges az hogy több napig (5-6-7) is "megvan" neki, és ebből 2-3 napon vérzés is van a barnázás mellett?2008. okt. 12. 19:56
1/5 anonim válasza:
A terhesség alatti vérzés illetve barnázás nem tartozik a szokványos dolgokhoz. Nagyon ritka aki terhessége alatt is menstruál, gyakori viszont a barnás pecsételés ami a legtöbb esetben sárgatestelégtelenség miatt van, ami könnyen fenyegető vetéléshez vezethet. Ha valaki terhesség mellett barnázik, annak az orvos sárgatesthormont tartalmazó készítményt ír fel, mert az alacsony sárgatesthormon miatt elhalhat a terhesség.
2/5 anonim válasza:
Nem igazán lehetséges sem a vérzés,sem a barnázás.
Szerintem menj dokihoz,nehogy baj legyen.
Csak azért mert nekem a barnázásbol sajnos baj lett.
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül van barnázás. Azért az nem egy szokványos dolog.
Egy kis barnázás a hormonváltozásra fogható, de az, hogy vérzés és barnázás is van, semmiképp sem jó! Keress fel egy dokit minél előbb!
4/5 A kérdező kommentje:
úgy lesz! köszönöm!
2008. okt. 12. 22:08
5/5 anonim válasza:
Nekem az utolsó mensim inkább barnázás volt, kb 5 napig. Okt. 8-án múlt el teljesen, ma reggel teszteltem: pozitív!!!! Feszül a mellem, néha émelygek ... fájdogál alul a hasam!! Ettől még lehetsz babás!!!! :-)) Több olyan ismerősöm van, aki rendesen mensizett a terhessége első két hónapjában!!!! Tesztelj! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!