Kinek milyen folyása volt mikor kiderült, hogy terhes lett?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 14:17
2/12 anonim válasza:
szia, nekem pedig egyáltalán nincsen folyásom, pedig a terhesség előtt mindig volt.
3/12 anonim válasza:
Semmilyen nem volt mikor meg kellett volna jönnie (pedig menzi előtt mindig fehér szokott lenni nekem). Ez már gyanús volt, és a második babánál már ebből tudtam hogy sikerült. Nálam a folyás a 7. hét körül kezdődött.
Üdv.
14 hónapos kislány és 28 hetes pocaklakó anyukája
5/12 anonim válasza:
totál száraz voltam,és most megegy kicsit vizes folyás van.
6/12 anonim válasza:
nekem kevesebb volt, mint a megszokott és azóta is így van.
24 hetes
7/12 anonim válasza:
Fehér folyásom volt!
Gratulálok a babához!
8/12 anonim válasza:
Amikor meg kellett volna jönnie, citromsárga volt 1-2 napig. Utána csináltam tesztet.
9/12 anonim válasza:
Szia! Én azóta tök száraz vok amióta kiderült, hogy baba van, sőt a peteérés óta :) Pedig már a 37ik hetet taposom, de semmi folyás, és az is a bajom, hogy nem is nedvesedek mikor a férjemmel együtt vagyunk :(
10/12 A kérdező kommentje:
hmm akkor ugy látom ez mindenkinél más.
2010. nov. 29. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!