Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet h nyitott a méhszáj...

Hogy lehet h nyitott a méhszáj es középen van 5 hetesen 3 naposan?

Figyelt kérdés

Ez jelzi h mégis megfog jonni. Doki nem mondott semmit visszahivott 7.hétre

Szivhang van minden rendben. De erre semmit se mondott. Csak a papirra irta fel

2017. márc. 20. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Az újabb protokoll szerint a nőgyógyász sem vizsgálja orrba-szájba a méhszájat, csak ha panasz van, tekintettel arra, hogy minden vizsgálat fertőzésveszélyt hordoz magában, ami veszélyeztetheti a terhességet. Laikus nőként nem értem, minek turkálsz magadban ha

1. Úgysem értesz hozzá, ergo semmi olyan nem tudsz megállapítani, ami objektív tény lenne és bármit jelentene a terhességre nézve.

2. Ha az orvos már megállapította a terhességet, akkor milyen plusz infót vársz a házilag nyúlkálástól?

2017. márc. 21. 06:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Hallod? Te? HOL ÍRTAM ÉN OLYAT ,HOGY ÉN?!?! TURKÁLTAN MAGAMBAN???? sehol!!! Az ORVOSOM nézte meg és írta a leletemre... te nem ertelmezed a szöveget amit elolvasol?

Az eszemet eldobom, hogy ez a maximális segítség , amit itt nyújtotok egymásnak.. rég jártam itt .(2013ban) de akkor rengeteg komment ment mindenhová es fele ennyi bunkóskodás meg okoskodás sem volt. Hat koszonom....semmit sem segítettél

2017. márc. 21. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
42%
A büdös életbe nem ír ilyet nőgyógyász leletre...
2017. márc. 21. 08:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez jó vicc.:D akkor az én nőgyógyászom egy hülye.:D mar ne is haragudj te kinek erzed magad?! Szted en felnyulkalok magamnak? Akkor nem is kellene orvoshoz járnom. Nem! Tudod mit? Majd itthon tapogatom magam egész terhesség alatt. Nem is kell ilyen hülye orvos. Eszem meg áll....uhh..
2017. márc. 21. 08:23
 5/7 A kérdező kommentje:
HA NEM TUDSZ VÁLASZOLNI A KÉRDÉSEMRE AKKOR TIPLI. HELLO!
2017. márc. 21. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
A nyitott méhszáj nem jelent jót, szerintem a doki kivár, addig sem akart ijesztgetni. Sanszos, hogy feküdnöd kell majd a terhesség alatt.
2017. márc. 21. 08:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha kell végig fekszem, csak maradjon velünk a kicsi
2017. márc. 21. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!