Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jászberényben szült kismamák,...

Jászberényben szült kismamák, hogyan zajlik ott a terhesgondozás?

Figyelt kérdés
Én 4 éve szültem, azóta sok minden változott? Akkor csak a dokit kellett keresnem és ő mindent elintézett. Most be kell jelentkezni, vagy időpontot kérni? Az akkori dokim már nincs ott.Kit ajánlanátok amúgy?
2010. máj. 11. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

habár én még nem szültem meg, de ott fogok szülni, most vagyok 32+3 hetes kismama!

én fogadtam szülésznőt is, de nem muszáj ugyebár:) állítólag kedves minden szülésznő berényben, de ki lehet fogni rossz napot náluk is:S

én Dalloshoz járok magánrendelésre, velem nagyon rendes, mindent meg tudok vele beszélni, és már meg is kérdeztem, hogy vállalja e a szülést, és elvállalta!

már kérdezgettem a szülésznőt a kórházról, meg hogy mi stb, azt mondta ha majd megyek nst-re megmutatja a szülőszobát, meg kórtermeket, stb..anyukának kell pár dolog bentre, a manódnak nem kell bevinni semmit!

amúgy 4 napot kell ha minden igaz benn lenni ha adott napon megszülsz délig az már egy napnak számít, ha dél után szülsz akkor az még 0. nap

van baba-mama szoba, meg fel vannak újítva a kórtermek is, amik azt hiszem 3 ágyasak, wc-vel és zuhanyzóval!

varratszedés hazajövetel előtt van!

ennyit tudok most, de ha esetleg megtudok még valamit akkor írok, de írhatsz privit is:)

amúgy Jászberényi vagy?

üdv!!J

2010. máj. 11. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,kereslek majd!Sajnos, most mennem kell, mert felébredt a kismanóm!
2010. máj. 12. 14:17
 3/3 A kérdező kommentje:
2 éve, nem 4, bocsi
2010. máj. 13. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!