Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is volt hasonló?

Nektek is volt hasonló?

Figyelt kérdés

31. hetet kezdem holnap. A savam mindegy mit eszem ugy feljön hogy mostmár csak éjszaka rennievel vagyok el.

Nem tudok wczni csak nagyon nehezen.

a medencecsontomban pedig olyan érzés van mintha feszitenék szét. Tudjátok mint mikor satuba hizol valamit csak pont forditva.

Van olyan kellemetlen szitu hogyha hapzizok becsorog.

Elég sokat keménydik a hasam meg feszül is. Ugy erzem a magne b6 kevésnek bizonyul a napi 2x2. Nem szeretek már főzni meg mosogatni mert nem férek el. Nem birom felsepregetni az udvart mert nagyon bekeményedik a hasa. Nem nagyon van segitségem. A vérnyomásom sem az igazi.

2017. márc. 19. 08:26
 1/4 A kérdező kommentje:

Nincs türelmem ssmmihez és senkihez. Nagyon hamar kiborul a bili nálam sajnos. Egyébként is hirtelenebb ember vagyok de most borzalmas. Ti is varjátok a végét? Vagy élvezitek?

Ja igen még hányok minden nap 2x, 3x is hozzá.Nem esik jól már semmilyen kaja de ha nem eszem pár falatot akkor hányok szó szerint. Borzalmas ez a terhességem.

2017. márc. 19. 08:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez már normális, mert nagy a baba, és valóban feszíti szét a csontokat, a méhed. Ezért van állandóan gyomorsavad is, mert fent van a baba, és nyomja.

Én 24 hetesen már 3x2 Magne B6-ot szedtem. Szerintem nyugodtan szedhesz többet, vagy válassz egy nagyobb magnézium tartalmú gyógyszert (Magnesi Citroci, Magnosolv). És pihenj sokat.

2017. márc. 19. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én holnap leszek 32 hetes terhes. Szerintem nagyon kevés magnéziumot szedel. Én a Magnerotból (orvosi utasításra) 3x2 szedek, de mostanába a frontok miatt van,hogy 4x2-t. Amúgy a felsorolt tünetek ilyen idős terhesség esetén már természetesek. Ne erőltesd magad, csak amennyit bírsz, annyit csinálj. Pihenj sokat, az udvart meg majd felsepred. Én általában délelőtt csinálom a házimunkát. Délután már sokat pihenek, mert különben nagyon sokat keményedem. Kitartás, már csak 9 hét!
2017. márc. 19. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna! :D

Ma töltöttem be a 30. hetet, de katasztrófa hogy milyen nehezen viselem. Pedig nekem harmadik terhességem. Az első kettőt fel se vettem, most meg minden bajom van. :D

Minden megvan nálam is mint Nálad. Pluszban még újra elkezdett gyötörni a puffadás is. Esténként nagyon kínlódok miatta.

Én napi 3 tasak magnosolvot iszok, sokszor ez is kevés.

Szerencsére nekem van segítségem, mondjuk a két gyerek miatt muszáj is meg pihenésre vagyok ítélve.

Próbálj Te is többet pihenni, amennyit csak tudsz. A sepregetés meg az egyéb dolgok megvárnak. :)

2017. márc. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!