Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg kozben mitol lehet...

Terhesseg kozben mitol lehet hogy a vadlim folyamatosan begorcsol es nem megy ki belole akar mit csinalok nem jo?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 18:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kálcium + Magnézium.

Nekem terhesség előtt volt 20-25 évesen elég gyakran hogy görcsbe állt a lábam. Ami segített: amikor begörcsölt, a lábfejet pipába feszítettem, hogy a vádli összerándult izmai kiegyenesedtek. Ha magadtól nem megy akkor kérj meg gyorsan férjet, vagy valakit hogy feszítsék vissza.

2017. márc. 18. 20:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Folyadékhiány is okozhatja, ha nem iszol eleget!
2017. márc. 18. 20:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem a magne b6 semmit sem ért. Magnosolv vagy magnesi citrici. Ezt a dokid is fel tudja írni, így olcsóbb, de egyébként is olcsóbb mint a magne b6
2017. márc. 18. 21:58
 14/18 Nereida3 ***** válasza:
Jobban felszívódik, amit az orvos ír fel, magnézium-citrit. Én JutaVit-eset szedtem, abban 150 mg van, de abból is napi kettőt ajánlottak. Plusz Kalcium. Nekem reggel volt ilyenem. :)
2017. márc. 19. 12:01
 15/18 Kincsesne ***** válasza:
Ha a lábfejem, lábszáram begörcsölt, segített rajtam az, hogy lábujjhegyre álltam. Meg kéne próbálni...
2017. márc. 19. 20:54
 16/18 anonim válasza:
0%
Nehogy trombózis legyen...èn bemennèk az SBO- ra!
2017. márc. 21. 15:03
 17/18 anonim ***** válasza:

A sóhiány is okozhatja a görcsöket, vannak rá sótabletták, a futok és a testépitők is szedik, de sima asztali só (a tiszta NaCl és nem a kaliumos vacak) is jó rá.

A másik lehetőség hogy görgözöd az izmaidat valami hengeren de a legjobb lenne egy jó tájmasszás a lábra, utána olyan mintha újjá születne a lábad.

2017. márc. 22. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyujtó gyakorlatot probálgass csinálni, falhoz támazkodsz és ugy.Meg magneziumot szedj.
2017. márc. 25. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!