Hogy, mertek még gyereket vállalni ebben a világban?
Nyakunkon a környezetszennyezés és az ezzel járó rákos megbetegedések, bűnözés, drogok, soha nem látott mértékben.
Nyakunkon a háborúk, a terror. Mindenki egyre gátlástalanabbúl akar minnél nagyobb hatalomra jutni, stb...
"Nem tudtok megélni, kell a pulya mi? Majd állam bácsi eltartja veletek együtt. He?"
Te troll vagy vagy ennyire ostoba ?
Ujabb tudatlan istoba barom, apam, a Te apadnak bezony gumit kellett volna huznia.
Forradalmak, vilaghaboruk, gyenge orvostudomany, keves tanulasi lehetoseg, etel vasarlasa jegyre vagy ehen doglesz, drogok regen is voltak (hippi korszak), stb. Stb.
Regen sem volt jobb. De Te kib.aszott hulye vagy tortenelembol, szoval lapozgass tori konyvet!
Az ilyen kerdesek sokszor abbol adodnak, hogy
1. a valaszolo iskolazatlan es nincs kepben
2. nem lehet gyereke es a keseruseg miatt lett ilyen se.gg
3. szegeny es par nelkuli
Nekem es ferjemnek jo allasunk van, boldog eletunk, imadjuk a gyerekeinket, jo kornyezet, jo islolak, koszonom szepen reszunkrol minden adott ahhoz is, hogy egy harmadikat is bevallaljunk :) Amitol legjobban feltem oket, hogy esetleg hozzad hasonlo tudatlan pszicho-majmokkal talalkozhatnak az utcan.
Látom nincs annyi eszetek, hogy a mai bolondokházába nem akartok gyereket.
Semmi baj, nulla az élet tapasztalat. Én megértem.
Kedves kérdező! nem érdeklődtél még afelől te miért születtél?esetleg hogy ilyen kérdéseket tegyél fel?
Azért szültem és szeretnék is,mert ha még Ennyi undorító dolog is van a világon,legalább ugyanennyi öröm is van, csak oda kell figyelni rá és nem sajnálkozni hogy milyen szar a világ.úgy kell nevelni,tanítani.igen tényleg szörnyű ami van,de nem tudjuk megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!