Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy, mertek még gyereket...

Hogy, mertek még gyereket vállalni ebben a világban?

Figyelt kérdés

Nyakunkon a környezetszennyezés és az ezzel járó rákos megbetegedések, bűnözés, drogok, soha nem látott mértékben.

Nyakunkon a háborúk, a terror. Mindenki egyre gátlástalanabbúl akar minnél nagyobb hatalomra jutni, stb...

2017. márc. 18. 08:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
97%

"Nem tudtok megélni, kell a pulya mi? Majd állam bácsi eltartja veletek együtt. He?"

Te troll vagy vagy ennyire ostoba ?

2017. márc. 18. 10:30
 22/42 anonim ***** válasza:
98%
Hát állam bácsinak többet fizetek, mint ő nekem. A gyerekemet szépen nevelem, remélem nem lesz egy ilyen pesszimista, mindenben csak a rosszat látó lelki beteg ember, mint te kérdező.
2017. márc. 18. 10:40
 23/42 anonim ***** válasza:
97%
Szóval ők csak szexeltek össze-vissza, és tojtak mindenre? Kerdező, te magad vagy az ékes példa, hogy most több a hülye, mint régen.
2017. márc. 18. 11:00
 24/42 anonim ***** válasza:
98%

Ujabb tudatlan istoba barom, apam, a Te apadnak bezony gumit kellett volna huznia.

Forradalmak, vilaghaboruk, gyenge orvostudomany, keves tanulasi lehetoseg, etel vasarlasa jegyre vagy ehen doglesz, drogok regen is voltak (hippi korszak), stb. Stb.

Regen sem volt jobb. De Te kib.aszott hulye vagy tortenelembol, szoval lapozgass tori konyvet!

Az ilyen kerdesek sokszor abbol adodnak, hogy

1. a valaszolo iskolazatlan es nincs kepben

2. nem lehet gyereke es a keseruseg miatt lett ilyen se.gg

3. szegeny es par nelkuli

Nekem es ferjemnek jo allasunk van, boldog eletunk, imadjuk a gyerekeinket, jo kornyezet, jo islolak, koszonom szepen reszunkrol minden adott ahhoz is, hogy egy harmadikat is bevallaljunk :) Amitol legjobban feltem oket, hogy esetleg hozzad hasonlo tudatlan pszicho-majmokkal talalkozhatnak az utcan.

2017. márc. 18. 11:12
 25/42 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező te beteg vagy!Komolyan!Anyád erre nevelt?Vagy éppen nem nevelt és azért vagy ilyen?Mi bajod van neked?Nem mindegy neked ki vállal gyereket és ki nem?Te nem akarsz,rendben van,akkor nem lesz,én akarok,lesz is ahogy sok más nőnek,férfinak.És??Most akkor mi lesz?Törödj már a saját dolgaiddal inkább,ugy látom van mivel.....
2017. márc. 18. 13:05
 26/42 A kérdező kommentje:

Látom nincs annyi eszetek, hogy a mai bolondokházába nem akartok gyereket.

Semmi baj, nulla az élet tapasztalat. Én megértem.

2017. márc. 18. 13:24
 27/42 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező! nem érdeklődtél még afelől te miért születtél?esetleg hogy ilyen kérdéseket tegyél fel?

Azért szültem és szeretnék is,mert ha még Ennyi undorító dolog is van a világon,legalább ugyanennyi öröm is van, csak oda kell figyelni rá és nem sajnálkozni hogy milyen szar a világ.úgy kell nevelni,tanítani.igen tényleg szörnyű ami van,de nem tudjuk megváltoztatni.

2017. márc. 18. 14:09
 28/42 anonim ***** válasza:
Ha mindenki így gondolkodna, kihalna az emberiség. Egyébiránt pedig, régen is sokan drogoztak, haltak bele olyan betegségekbe, amelyek ma gyógyíthatók (pl. torokgyík), csak nem volt média, internet, ami átmossa az emberek agyát. Gondolkozz el azon, hogy az információ milyen gyorsan terjed. Történik egy baleset, te az interneten ücsörögsz és kb 5 percen belül értesülsz róla, na száz éve ezekhez hetek kellettek, vagy el sem jutott a szomszéd faluig. Attól, hogy anno nem terjedtek gyorsan a hírek, még ne állítsd azt, hogy nem voltak ilyen dolgok. mióta az emberiség él, szennyezzük a környezetünket, káros szereket viszünk be a szervezetünkbe, öljük egymást és még sorolhatnám. Az egyetlen dolog, ami változott, hogy gyorsabb az információáramlás. Te is a sületlenséget a netről szeded össze, miközben elfelejtesz élni és észrevenni a szép dolgokat, és a világ legcsodálatosabb dolga szülővé válni. Az, hogy milyen lesz a gyereked, hogy épít vagy rombol, az csupán rajtad múlik.
2017. márc. 19. 10:40
 29/42 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy Drága kérdező?
2017. márc. 19. 12:46
 30/42 A kérdező kommentje:
89
2017. márc. 19. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!