26hetes km vagyok. Baj ha én nem beszélgetek a babámmal? Más is van így?
Szia!
Szerintem ne mással foglalkozz.Ha neked ez jön belülről, és jólesik már most "magyarázni" neki, akkor tedd.Én is pár hete vettem észre magamon, hogy mikor nagyobbat rúg, vagy kinyomja magát elkezdek beszélni hozzá.Persze páran erre mosollyal reagáltak, na de kit érdekel, az én gyermekem.
Boldog Babavárást!
29 hetes km.
Azt olvastam, hogy a 30. het utan erdemes a babakkal beszelgetni, mert akkor kezdenek hallani, addig folosleges, dehat melyik kismama tudja megallni, hogy ne szoljon hozza akar egy szot is.Tedd ugy ahogy te jonak latod es ne torodj masokkal.
Boldog babavarast!
Én nem beszélgetek vele, mert úgy érzem, az olyan, mintha magamban beszélnék, mint az öreg szenilis mamák. :) Csak akkor szoktam rászólni, ha nagyon bugizik odabent.
De ha neked jól esik, akkor beszélj hozzá nyugodtan, ne érdekeljen. Ha egyedül vagy, és senki nem hallja, akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!