Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26hetes km vagyok. Baj ha én...

26hetes km vagyok. Baj ha én nem beszélgetek a babámmal? Más is van így?

Figyelt kérdés
Pedig nagyon szeretem a babámat,de sokan hülyének néztek amikor az elején beszéltem neki. :(
2010. máj. 11. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én is kíváncsi vagyok a válaszokra.mert én sem nagyon beszélgetek vele. elég ritkán mondok valamit neki,furdal is a lelkiismeret mert azt mondták hogy beszélgessek sokat vele mert az tök jó. de nekem valahogy nem megy.valamikor meg igen.és én is szeretem imádom a picit és nagyon örülök neki.de valahogy ameddig ment van más :D ha kibújik biztos beszélgetek vele sokat. már nagyon várom d:
2010. máj. 11. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ne mással foglalkozz.Ha neked ez jön belülről, és jólesik már most "magyarázni" neki, akkor tedd.Én is pár hete vettem észre magamon, hogy mikor nagyobbat rúg, vagy kinyomja magát elkezdek beszélni hozzá.Persze páran erre mosollyal reagáltak, na de kit érdekel, az én gyermekem.

Boldog Babavárást!

29 hetes km.

2010. máj. 11. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Azt olvastam, hogy a 30. het utan erdemes a babakkal beszelgetni, mert akkor kezdenek hallani, addig folosleges, dehat melyik kismama tudja megallni, hogy ne szoljon hozza akar egy szot is.Tedd ugy ahogy te jonak latod es ne torodj masokkal.

Boldog babavarast!

2010. máj. 11. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem beszélgetek vele, mert úgy érzem, az olyan, mintha magamban beszélnék, mint az öreg szenilis mamák. :) Csak akkor szoktam rászólni, ha nagyon bugizik odabent.

De ha neked jól esik, akkor beszélj hozzá nyugodtan, ne érdekeljen. Ha egyedül vagy, és senki nem hallja, akkor meg pláne.

2010. máj. 11. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!