Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fáj az, ha éjjel egyik...

Miért fáj az, ha éjjel egyik oldalamról a másikra fordulok?

Figyelt kérdés

Csak addig fáj a hasam amíg átfordulok, utána rögtön el is múlik, de amíg fordulok nagyon szúr az egész. Másnak is van ilyen? Ettől azért a Picurnak nem lesz baja ugye?

31hetes kismami

2008. okt. 12. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki ez nem árt,de fordulásnál tartsd a hasad és lassan csináld.A fájdalmat a méhet tartó oldal szalagok nyúlása és a fordulásból következő hirtelen terhelés okozza.
2008. okt. 12. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Megnyugodtam! Megfogadom a tanácsokat :)
2008. okt. 12. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1. Nekem az is sokat segített,hogy egy lapos párnát tettem oldalra fordulva a hasam álá,így az tartotta a súlyt és nem a szalagok.
2008. okt. 12. 12:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó ötlet! Kipróbálom :)
2008. okt. 12. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

perszehogy masnak is van ilyen, és nem lesz baja :D

én szopiparnat rakok a lábam köze (nem röhögni :)), és ugy kevesbe fajdalmas.. meg ugy csalok a hasalassal is, hogy a szopiparnara rakom a felhuzott terdem, és akkor még kevésbé terhelem a pocim

2008. okt. 12. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Eszembe sincs röhögni! Jó ötlet és ha könnyebb is lesz tőle meg pláne nincs min röhögni!!! Köszi! Jó babavárást!
2008. okt. 12. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se túl kellemes az átfordulás. Úgy érzem magamat olyankor, mint egy keményhátú bogár felfordulva :( Meg tart 2 másodperc helyett vagy 1 percig, mire megfordulok.

Szopipárna nekem is segít, azzal alszok én is!

Üdv, másik 31 heteske

2008. okt. 12. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:

:) micsoda hasonlatok :)

hát tarts ki akkor Te is még egy kicsit, köszi a tippet neked is!

Könnyű szülést kívánok!

Üdv!

2008. okt. 12. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezekkel küzdök kb. 10 hete. A lassítás, óvatosság tényleg segít, és a párna is jó ötlet. Én már megszoktam.
2008. okt. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!