Középső agykarma tágulat?
NÁlunk az ikrek mindegyikének volt tágulata, 26 hetesen 11,9 mm. Azt nem tudom, hogy melyik agykamra... de mindig pont a határon volt, halálra idegeskedtük magunkat, és minket sem biztatott senki.
Születésük utáni 4. hónapban megállt a növekedés, aztán elnőtték az egészet. Most 6 éves, makkegészséges, okos gyerekek. Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de lásd, hogy azért van remény.
De olyan is volt a koraszülött osztályon, hogy az egyik babának shunt-öt ültettek be, amit az első válaszoló írt. Ez elvezeti a felesleges agyvizet, és elvileg normálisan lehet vele élni, legalábbis úgy tudom.
Kitartást, és majd írd meg, mi lett!
Jajj de jó lenne ha nem lenne gond. Jó hallani hogy a ti babáitok egészségesek.
Igazából kedden megyünk a második vizsgálatra, ahol remélhetőleg többet megtudunk, mert eddig annyi Infó van, hogy ha tovább nő a tágulat, vízfejű lesz a baba, ég pedig összeegyeztethetetlen az élettel...persze próbálunk pozitívak lenni, egész jól megy, de azért nagyon aggódom mert első körben nem sok pozitívat mondtak. Remelem csak riogatottak...
En is csak oldalso kamra tagulatrol tudok neked irni.
Ismerosom babajanak volt vegig a terhessege alatt, kb 11 mm korul mozgott dr mire megszuletett a tagulathoz nott a feje. Egeszseges baba szuletett. Neki is neztek torch tesztet terhessege alatt.
Drukkol es kivanom a legjobbakat!
Irj majd
Igen voltunk. Az orvos aki vizsgált nem értette mit látott az előző orvos. Azt mondta igazából a babának nincsenek még kialakult agykamrái.
A lényeg hogy teljesen egészséges, szépen fejlődik :)
Szörnyű egy hét volt, de a lényeg hogy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!