Péterfy sándor kórház szülészetén és gyerekágyán mik a tapasztalataitok?
A szuleszet jol felszerelt es jok a dokik, kedvesek a szulesznok.
Csecsemoosztaly: volt kedves es volt paraszt csecsemos is, pelda utobbira: szulesem utani ejszaka iszonyatosan szedultem es nagyon fajt a gatsebem, kisfiam viszont uvoltott folyamatosan szegeny, szopizni meg nem tudott rendesen mit. Be akartam ejjel kettokor adni a csecsemosokhoz, hogy legalabb leulhessek (a folyoson setalgattam vele hogy ne zavarja az alvo szobatarsaimat) de nem vette be a csecsemos, gunyosan azt mondta, "ez az anyasag, tudja?"
Es az igazi brutal sztori...nem volt eleg tejem, 35-36 fok volt, kertem adjanak kis vizet a babamnak..nem adtak mondvan hogy akkor nem fog szopizni, elotej is epp eleg. Hazamentunk a 3 nap letelte utan, kb 2 ora mulva eszleltem hogy langol a pici feje es nem reagal semmire. Visszamentunk a korhazba, immar a beteg csecsemo osztalyra, megvizsgalta az orvos es azt mondta, a gyereknek az a szerencseje hogy eszrevettem, higy lazas, majdnem kiszaradt, ha nem visszuk be, nem erte volna meg a reggelt! :(
Szoval a "szoptatas mindenek felett ezert nem adunk potlast" elvukbe konkretan majdnem belehalt a 3 napos gyerekem. A foorvos felment a csecsemoosztalyra es tartott egy kis fejmosast a csecsemosoknek!
Ugyan ezt éltük át mint az első. Csak én császáros voltam. Augusztusban 37-8fokban augusztus 20-i hosszú hétvégén. Mindenki kedvee, aranyos volt, de a csecsemősöknél pont egy nagyon bunkót kaptunk. Húzta a száját ha kérdeztem valamit, a gyereket nyomta volna a cicimre, mikor nemm volt tejem a gyerek meg üvöltött
Nem volt tejem szó szerint semmi, de nem adtak neki vizet. Szájpenész + kiszáradás lett belőle.
Két hétig tettem cicire, fejtem, ittam teát, sört de semmi tejem nem volt. Végül tápszeres lett a fiam
Sajnálom, hogy ezt kellett megéljétek.
Mekkorák most a babák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!