Refluxos vagyok, de vajon ezt a fajta "fájdalmat" is a gyomorsav okozza?
Figyelt kérdés
Régebben is éreztem ezt az érzést, főleg strandon, ha ettem és utána mentem vissza úszni. Már egy fagyi is elég volt ahhoz, hogy utána ne legyen kedvem a fürdőzéshez... De mióta terhes vagyok, más helyzetekben is képes előjönni. Habár az evéshez azóta is köze lehet, de nem tudom, valójában mi hozza ezt elő. Fájó, szorító érzés a gyomorszáj környékén. Mintha egy gombóc lenne ott, ami nyom valamit, de nem tudom leírni pontosan. Hátha valaki tudja mire gondolok. Alig bírok olyankor megmaradni, és ahelyett, hogy múlna, inkább csak fokozódik. Egész addig, amíg le nem fekszem. Akkor megszűnik és egy fél óra pihenés után már nincs is bajom. Ami érdekes, hogy a gyomorsavat ilyenkor nem érzem soknak, ez inkább fájdalom. De nagyon kellemetlen. És hamarosan itt a lakodalmam, annyira félek, hogy előjön, ezért várok tapasztalatokat, mivel "védekezhetnék" ez ellen. :(2017. márc. 10. 09:41
1/5 anonim válasza:
Szia! Én nem vagyok refluxos, de terhesség alatt a 7. héttől a 16. hétig folyamatosan olyan érzésem volt mintha gombóc lenne a torkomban. Sajnos pihenés hatására se múlt el. Semmi nem használt, csak az idő. Te hanyadik hétben jársz?
2/5 A kérdező kommentje:
Én 21 hetes vagyok. Már attól félek, nem-e gyomorfekély tünete. De az is lehet, ez lenne maga a gyomorégés, csak van akinél ennyire komoly fájdalommal jár?
2017. márc. 10. 10:05
3/5 anonim válasza:
Akkor ez már nem a kezdeti rosszullét kategória. Sav ellen a Salvus víz is használ. De lehet, hogy érdemes lenne felkeresni egy szakembert.
4/5 anonim válasza:
Nálam is ez volt,volt olyan,hogy éjszaka felébredtem,olyan volt mintha valaki "ülne" a gyomorszájamon,szorított az egész,néha még a hátamba is kisugázott,órákig ültem az áy szélén. Ludeat kaptam rá a dokimtól ami legtöbbször használt,de akkor múlt el végleg mikor kiderült terhességi cukros vagyok és diétázni kezdtem,valószínűleg a "sokszor keveset" evés hozta helyre,a gyógyszert is elhagytam. 35hkm
5/5 anonim válasza:
Ez lehet annak tünete. Ha kivizsgáltak és nincs más, akkor egyértelműen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!