Savlekötésre tudtok ajánlani valamit?
Rennie-n kívül mert nem használ ès az ízét sem bírom...Olyan méreteket öltött hogy fáj a nyelőcsövem,éljeleket végig ülöm...
Pedig már enni sem nagyon merek nehogy rosszul legyek... pl:görögdinnye,őszibaranck
Valami természetesebb esetleg korpatablettát próbáljam meg?vagy háziorvos?
rennie az egy kalap ..
Talcid vagy Acidogit, ez ezerszer jobban köti le, hosszabb távon pedig valami protonpumpagátló, sztem most a legjobb a Pantoprazol 40 mg
én is a Salvus vizet ajánlom. nekem 8 hetesen kezdődött, és akkor elkezdtem inni minden este kb. 1-1,5 dlt...ha nap közben égett, akkut jelleggel, akkor szintén 1 dlt kb (ezt azért írom mert asszem napi 2-2,5 dl a limit, de rá is van írva az üvegre, patikában 700 ft körül van 2 liter, de az elég is a kúrához) szóval ezt ittam így lefekvés előtt, étkezés fogmosás után, 2 héten keresztül, és szépen elmúlt a gyomorégés....szóval ezt kúra szerűen kell csinálni.
emellett nagyon kerüld a savas dolgokat, gyümölcsöket, paradicsomot, a fűszeres ételeket, jól lúgosít a graphefruit viszont, és érdemes repce mézet is beszerezni - egyrészt mert az egyik legolcsóbb és legfinomabb méz - másrészt mert ez az egy méz ami lúgosít mindegyik másik savasít...édesítéshez használd ezt. Tej is jó lehet a gyomorégésre mert az is lúgosít.
Ludea: vényköteles,nőgyógyász is kiírhatja.
én is szedtem terhesség alatt,ezen kívül semmi nem használt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!