Sajnos elozo kerdesemre nem kaptam valaszt igy ujra
megprobalom. Valaki irjon! Kerlek?
Figyelt kérdés
Jokor voltunk egyutt a ferjemmel, (marcius1) 5.-en kb szurkalt hasam, majd a bimbo erzekennye vallt, azota a bimboerzekenysege enyhult de neheznek es feszultnek erzem a melleimet, a testhom 37,1 gyakran jarok pisilni, tul korainak tartanam a terhessegi tuneteket mert csak 13-14 fele kellene megjonni(nem kellene) ha sikerul valahol most kezdodhet a beagyazodas. Valaki volt mar igy?irjatok legyszi!!
Terhes tüneteid még nem lehetnek. Tesztelj, ha késik, pár nappal később reggeli elsőből, és kiderül.
2017. márc. 9. 17:57
2/6 anonim válasza:
Nem beszéled be magadnak a tüneteket? Mert a kérdésedből világos, hogy nagyon rá vagy görcsölve a témára.
2017. márc. 9. 17:58
3/6 A kérdező kommentje:
Nem! Tisztaban vagyok vele epp ezert irtam, h lehetetlennek gondolom a terhes tuneteket hisz meg biologiai kepteenseg lenne. Mensi elott kb 3-4 nappa ekezd mindig feszulni a mellem de most masfel hettel ezelott kezdett es a bimbom olyannyira erzekeny volt h a melltarto is fajt. Nem vagyok ragorcsolve mert nincs eddig negativ tapasztalatom. Tehat nem a csalodottsag miatti vagy hajt. Csak szimplan furcsalom. Termeszetesen a jovo heten nem jon meg tesztelek. Egyebkent az elozo terhessegemnel a beagyazodasi verzes volt a fura. Onnan tudtam h az vagyok
2017. márc. 9. 18:05
4/6 anonim válasza:
Erre nincs valasz. Ezek a "tunetek" premens es koraterhesek is egyarant lehetnek! Nekem mensi es baba eseten is ezek voltak!
Es ezt leirom naponta 6-szor mert kb. ennyien ereznek napi szinten bimboerzekenyseget es feszulest meg pisiingert. Egy resze ezeknek a kerdezoknek valoban pozitivat tesztel, egy reszuknek megjon. Ergo nem szamitanak ilyenkor a "tunetek", csak ha elmarad a verzesed es a teszted pozitiv!
2017. márc. 9. 21:13
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, mi okozza a tüneteket, de terhesség biztos nem. Az első tünet a hasszurka, de nem 4, hanem 10 nap múlva, beágyazódáskor. A többi jóval később jön.
2017. márc. 9. 22:54
6/6 anonim válasza:
Mi mikor próbálkoztunk és akartam h sikerüljön és mindenre figyeltem, akkor érdekes h mindenféle tünet előjött, ilyen a mell és has fájdalom is, míg érdekes h előtte soha nem voltak premens tüneteim...
hidd el csak jobban figyelsz a testedre, az pedig h jókor voltatok együtt... hat lehet és lehet h nem, ezt nem ti döntitek el, hanem a két kis sejt 😉 Drukkolok, de ne légy csapódott ha nem jött most össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!