Akinek az ultrahangon a babaja merete megegyezik a peteeres napjaval, valaszolna a kerdesemre?
9 hetes vagyok kereken. Ma voltam uh-on, es a doki napra pontosan akkoranak mondja a babat, mint ahogy peteeresem volt. Az elso uh-on sem valtozott a meret, es most sem. Az elso babank kislany, es most nagyon orulnenk a kisfiunak. Mivel egyezik a meret, ezert van esely fiura igy is? Mert a parommal ket naponta voltunk egyutt peteeres elott es aznap. Utana mar nem. Mik a tapasztalatok? Van esely igy fiura?
Koszonom!
Persze lehet fiú, de lány is. :)
Igazából peteéréskor mindkettő esélyes, meg ugye nem is vagyunk gépek, tehát bármikor-bármi lehetséges.
Úgyhogy most várhatod az ultrahangokat majd, hogy mikor mutatja meg magát a kicsi.
Én most vagyok a 14. héten, és alig várom, hogy kiderüljön.
Már van egy lányom, az ő fogantatásakor peteérés előtt 2 nappal és peteéréskor voltunk együtt a párommal.
Koszonom h valaszoltatok! Akkor ezek szerint lanyra is ugyanannyi az eselyunk, mint fiura. Soot! Mivel mi is peteeres elott voltunk egyutt es aznap. Haat, akkor nem marad mas, mint abban bizni h az uh-on megmutassa magat. :)
Azert meg varok valaszokat h kinel milyen nemu babaja lett a peteeresi napon levo egyuttletbol. :)
Mi peteérés napján voltunk együtt,meg utána való napon is, fiúcska a drágám :-)
40+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!