Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap rengeteget mocorgott,...

Tegnap rengeteget mocorgott, ma viszont szinte alig érzem a babát. Baj lehet?

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok és az én babám elég aktív szokott lenni. Most már mindent elkövettem, ráztam a hasam, csokit ettem,de semmi.Kezdek megijedni
2017. márc. 8. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg.Valószínűleg nincs semmi baj csak máshogy feküdhet!Nekem is volt a 20.hét körül hogy 2-3napig nem éreztem!Ha pedig baj lenne azt ösztönösen megéreznéd!Természetesen ha ez tovább fennáll,menj el orvoshoz!Boldog babavárást!:)

25hetes kismama

2017. márc. 8. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne rázd szerencsétlent, nincs semmi baj.
2017. márc. 8. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne rázd! Teljesen normális, hogy nem minden nap mozog egyformán! A lényeg az, hogy minden nap érezd.

Egyébként lehet, hogy úgy fordult el, hogy nem érzed, vagy csak szimplán ma többet pihen.

Baj akkor van, és akkor orvoshoz kell fordulni, ha 24 órán belül 1x sem érzed. Picit sem. Nem kell túlaggódni.

2017. márc. 9. 06:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Azota mar erezted mozogni Őt? Nincs otthon szivhanghallgatod? Tudom ilyenkor be kene allnom a sorba es irni h minden ok de sajna nalam is ez volt es "csak" fel napig nem ereztem amire inkabb bementem es mar keso volt. :( Szoval hinni kell h minden rendben de ha sokaig nem erzed akkor inkabb egy felesleges vizsgat mint a baj. En igy gondolom. Ha azora erezted akar egy picit is akkor nincs baj! ;)
2017. márc. 9. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha le tudsz feküdni 1-2 óra, próbálj lefeküdni, az enyém olyankor a legaktívabb.
2017. márc. 9. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan mintha egy picit érezném. De holnap amúgy is megyek ultrahangra,akkor sok minden kiderül.
2017. márc. 9. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki hogy most estére magához tért
2017. márc. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!