Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen alhasi fájdalom?

7 hetes terhesen alhasi fájdalom?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális, hogy ma tompán fáj a hasam alja?Ugyanaz az érzés,mint mielőtt akkoriban meg szokott jönni.Volt ilyenem,de kb. 2 hete nyoma sincs. Ma meg hirtelen,derült égből villámként. Úgy aggaszt.
2017. márc. 6. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a 9. héten 3 teljes napig volt ilyen fájdalmam. Én is paráztam kicsit, de aztán elmúlt. 13 hetes múltam, a babának semmi baja. Olykor még mindig előjön, csak most már vannak más jellegű fájdalmaim is mellette. A magnézium tudja enyhíteni, jobb esetben el is múlik.
2017. márc. 7. 09:42
 12/13 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes,este fájt még, éjjel nem,aztán ébredés után újra.Hallottam,olvastam is erről és ti is megerősítettétek,de ez így a valóságban tényleg a frászt hozza az emberre.Mondjuk nemsokára megyek a dokihoz,hát nagyon kíváncsi vagyok mit látunk és hallunk majd.Ennyi idősen már a szívhang is hallható elméletileg ugye?
2017. márc. 7. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbálj megnyugodni! Tudom, hogy aggódsz a baba miatt, de gondolj arra, hogy ha nagyon idegeskedsz, azzal jobb nem lesz! Sőt!
2017. márc. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!