7 hetes terhesen alhasi fájdalom?
Én annyira köszönöm a válaszokat.
Nem erős,semmi görcs,nyilalás vagy más,csak ez a szimpla tompa érzés.Pont ugyanúgy,mint nekem mensi előtt.Kapok progeszteron pótlást is amúgy.A wc papírt egész délután ellenőrzöm,én úgy bepánikoltam.Magne b6-ot szedek 3×1-et,de nem múlt attól el.Ja és a hasfájás mellé betársult a derékfájás is.
Magne B6 elég, 3x2.
Magnerotot, és a Magnosolvot hagyd későbbre. Azok már hatalmas adag magnéziumok. Ha már most azokkal kezdesz, később a haskeményedéseket, és a többit semmi nem fogja csillapítani.
Pihenj sokat, nyugodtan szedj esetleg valamilyen terhesvitamint is mellé (az is tartalmaz némi magnéziumot).
A Magne b6-ban 48mg a tiszta magnézium a Magnerotban 500mg.
A Magnerot is kapható vény nélkül.Én azt szedtem a 36.hétig.
Orvos írta fel amikor mondtam neki, hogy fájdogál a hasam.Egy-két hét szedés utàn teljesen megszűntek a panaszaim.
Tágul a méhed, nekem is fájogatott, de a sógornőmnek pl embertelen fájdalmai voltak mert nem tágult rendesen.
Egyébként ez a terhesség velejárója, magnézium használ, de nem rendszeresen, nekem legalább is ezt mondta az orvosom, hogy még ne szokjak hozzá, a későbbiekben lesz nagyobb szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!