Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jövő héten megyek cukorterhelé...

Jövő héten megyek cukorterhelésre. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz az íze annak a löttynek?25h km
2010. máj. 9. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt vészes. Nekem itthon kellett megcsinálnom magamnak kora reggel (2 órával a vérvétel előtt, és 7-re mentem...). Azt mondta a dokim, hogy nyugodtan önthetek bele citromlét annyit amennyit csak akarok. Vettem is 100%-os citromlevet, és nem is kellett bele olyan sok.
2010. máj. 9. 22:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni, ijesztőbb amíg az ember csak hallja. :) Ha ott vagy, simán lehúzod majd. :) Vigyél citromlevet, a citromot nem szeretik, mert macera mosni, felvágni, kinyomni... Nálunk nem is én tehettem bele, villámgyorsasággal pörgették a dolgot, egy pasi keverte, elkérte a citromlevemet, belenyomott egy csomót, és már kaptam is a koktélt...:)
2010. máj. 9. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem vészes. Én még citromlevet sem tehettem bele. De nem is baj, mert így is fél liter volt a lötyi, amit meg kellett inni. Én ebben csalódtam, mert mindenki azt mondta, hogy 1-2dl lesz citromlével együtt. Úgyhogy nekem a mennyiséggel akadtak problámáim, de sikerült meginni. Elötte 12 órával nem lehet enni, sem inni, erre nagyon ügyelj. Mert ha eszel vagy iszol előtte, akkor nagyon nagy az esély arra, hogy rosszul leszel a tömény cukortól. De ha betartod, nem lesz semmi probléma. Nekem a 2 óra várakozás tűnt soknak, mivel egyhelyben kell ülni, nem szabad mozogni, mert az eredményt befolyásolja.

Sok boldogságot kívánok a babához!

7 hónapos baba anyukája

2010. máj. 9. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Én pont multhéten voltam,én is féltem nagyon,de végülis kilehet bírni,szomjas is voltam,így jobban lement,én citromot vittem,de nem volt kés amivel ketté vághattam volna,így azt nemtudtam belenyomni,de szerencsére volt ott egy kis citromlé,így azt tudtam belerakni.Viszont ha nem lett volna,én tuti nem iszom meg,mert így is az első kortynál majdnem visszajött:S,de aztán nem volt semmi,csak fura volt..nekem az előtte való idő,meg az utána lévő 2óra volt nagyon rossz,mert majdéhen haltam...főleg miután megittam,rá 10percre kicsit rosszul is lettem,megszédültem,meg hányingerem lett kicsit,még jó hogy elvitt a párom,meg abba a 2órába hazajöttünk,és ledőltem.(10percre volt a kórház) (26h)
2010. máj. 9. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon utáltam ezt a vizsgálatot. Eleve sosem megyek el úgy otthonról, hogy nem ettem, mert akkor nem érzem jól magam. Szóval már marha jól voltam, amikor megérkeztem. Aztán a cukros vizet meginni, hát szerintem gusztustalan volt, ráadásul felfordult tőle a gyomrom. Erre rátesz egy lapáttal, hogy a vérvételt sem bírom túl jól. Előre borítékoltam magamnak egy ájulást, de kettő is lett.
2010. máj. 9. 23:05
 6/12 anonim ***** válasza:
23:05-ös vagyok.Nálunk 2-3dl volt,és előző nap este 10ig ehettem-ihattam,és nálunk nem volt kötelező ott ülni,pláne nemmozogni,ezért is jöttünk haza.Direkt rákérdeztem ezekre.De mindenhol másképp van ezekszerint.
2010. máj. 9. 23:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát remélem nem leszek rosszul tőle,bár én nem igazán bírom azt ha éhes vagyok.Van úgy hogy már hajnalba ennem kell,de majd megpróbálok uralkodni magamon,amennyire csak lehet.Nekem a védőnő azt mondta hogy előtte való nap este 8után már ne egyek semmit.De vizet ugye lehet inni?
2010. máj. 9. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
max éjfélig ihatsz vizet is,vagy bármi folyadékot,utána már azt sem.
2010. máj. 9. 23:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, lehet hogy nálunk is haza lehetett volna menni közben, de akkor kb fordulhattam is volna vissza, ahogy hazaérek. Meg így tuti nem mertem volna buszra felszállni. Át akartam menni a szemben lévő boltba nézelődni, de odáig sem jutottam volna el.

Mondjuk mindegy, van aki nem olyan ájulós mint én, az sétálhat, jöhet-mehet általában, csak azért nem árt néhány próbasétát tartani a folyosón :)

2010. máj. 9. 23:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit túl van misztifikálva ez a vizsgálat!!!Engem is jól beijesztettek és egy nagy semmi volt az egész!Vittem üres teát,félig öntöttem a poharat,bele a cukor amit adtak,és felőntöttem citromlével!Olyan volt ,mint egy túlízesített tea!Semmi extra!Véleményem szerint a szüléstől inkább kell parázni,mint egy cukros löttytől!Dehát ugye mindig félünk az ismeretlentől!:)))
2010. máj. 10. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!