Jövő héten megyek cukorterhelésre. Mire számítsak?
Szerintem sem vészes. Én még citromlevet sem tehettem bele. De nem is baj, mert így is fél liter volt a lötyi, amit meg kellett inni. Én ebben csalódtam, mert mindenki azt mondta, hogy 1-2dl lesz citromlével együtt. Úgyhogy nekem a mennyiséggel akadtak problámáim, de sikerült meginni. Elötte 12 órával nem lehet enni, sem inni, erre nagyon ügyelj. Mert ha eszel vagy iszol előtte, akkor nagyon nagy az esély arra, hogy rosszul leszel a tömény cukortól. De ha betartod, nem lesz semmi probléma. Nekem a 2 óra várakozás tűnt soknak, mivel egyhelyben kell ülni, nem szabad mozogni, mert az eredményt befolyásolja.
Sok boldogságot kívánok a babához!
7 hónapos baba anyukája
Hát nem tudom, lehet hogy nálunk is haza lehetett volna menni közben, de akkor kb fordulhattam is volna vissza, ahogy hazaérek. Meg így tuti nem mertem volna buszra felszállni. Át akartam menni a szemben lévő boltba nézelődni, de odáig sem jutottam volna el.
Mondjuk mindegy, van aki nem olyan ájulós mint én, az sétálhat, jöhet-mehet általában, csak azért nem árt néhány próbasétát tartani a folyosón :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!