Második babád mozgott annyit, mint az első? Aggódnom kellene?
Nekem a negyedik volt most ilyen alig éreztem. Sőt, sokkal később is éreztem az első határozott mozgásokat, mint a többieknél.
Minden rendben volt, van vele, 3 hete született.
Én az elsőt éreztem keveset és akkor is enyhén. Most minden van a pocakban. Hullámzás, rugdosás, el is vagyok csodálkozva.
Nincs miért aggódnod, minden gyerek más.
A fiamnál 18.héten kezdődött az őrült buli a pocakban (akkor éreztem először, ő a szülésig meg sem állt). Most a 15.héten éreztem először a lányom, de van, hogy 3 napig meg se moccan. Mindkétszer mellső fali lepénnyel.
Nagyon rossz, mert veszélyeztetett vagyok aggódom állandóan, de akármit eszem, akárhogy "piszkálom", ő csak alszik. :D :(
A fiam a 2 héttől végigaludta az éjszakát, napközben sokat volt ébren, de nem volt az a "sírós fajta". :)
Remélem most is ilyen szerencsés leszek. :)
20hkm
Szerintem gyerekfüggő.
Nekem az első szinte semmit, végig izgultam az egészet, minden rendben van-e vele.
A második ha kellett, ha nem, meg nem állt szinte egész nap :)
(Az elsőt 22 hetesen éreztem először, a kicsit meg 19)
Köszönöm nektek a válaszokat! Megnyugtatóak! :)
Nekem nagyon furcsa az első után... Például amikor számolni kellett a magzatmozgásokat egyszerűbb lett volna azt felírni, hogy mikor nem mozog. :) NST is úgy zajlott, hogy bementem és maximum 10 perc múlva kint voltam.
Most délben éreztem a babát. Ilyenkor megnyugszom, hogy jól van. Olyan ritkán érzem... :/
És nektek volt összefüggés a gyerkőc habitusa és a magzatmozgás között? Nekem igen. Idekint is ilyen eleven, örökmozgó, cserfes, beszédes... És rettenetesen rossz alvó volt 2,5 évig... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!