Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódnom kellene? Első babás...

Aggódnom kellene? Első babás kismama!

Figyelt kérdés
Az utolsó mensim június 4.én volt elmentem dokihoz a múlt héten elküldött uh-ra akkor azt mondta még csak 4 hetes vagyok mert később fogantt. A petezsák 6mm volt viszont lejjeb van a baba kicsit mint ahol lennie kellene. Ezért aggódnom kellene? Minden tünetem normális: mellfeszülés, volt hasszurka (már kevesebb mint egy hete) viszont hányinegerem nincs. Akkor most lennék az ötödik hét végén? Ez lesz az első baba és jó lenne tapasztaltabb embertől véleményt hallani!
2009. aug. 1. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Fog ő még annyit vándorolni,hogy csak lestek!:)

Nekem is lent volt a babám,és ma már 1 éves,csodaszép nagyfiú.:)

A 7. héten volt először szívhang,4 hét 5 naposan még "csak" egy 3 mm-es pont volt a babónk.:)

Ne aggódj,minden oké lesz!

Boldog babavárást kívánok!

2009. aug. 1. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is lent volt, ha lehet a szexet kerüld el, mert én az miatt picit bevéreztem, de aztán minden ok volt. Majd később ahogy a méhlepény kialakult az volt lent, de nem érte el a méhszájat így csak jobban kellett vigyázni a emelgetéssel, megterheléssel, mert elvileg könnyebben elválhat a méhfaltól. De hálistennek, 30. hét körül ahogy nőtt a méhem már normális helyen volt a méhlepény is. A babóca is egészségesen megszületett, most 11 hós kislányka:)

Minden jót nektek!

2009. aug. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!