Bevált valakinek a kínai fogamzásnaptár? Jól jelezte, hogy milyen nemű lesz a babátok? Nekem lányt jelez, de nagyon fiút várok!
nekünk az elsőnél lányt mondott, fiunk lett, a másodiknál fiút mondott és lány lett.:D
szóval nem.:D
Igazán nem akarlak megbántani, de szerintem inkább örülj annak, hogy teherbeestél és inkább azt kívánd, hogy egészséges legyen. Mielőtt átestem volna missed ab-n, mindig azon agyaltam (kínai naptárral, meg hasonlókkal is), hogy milyen nemű lesz a kistesónk. Azóta megváltozott a véleményem, egyáltalán nem számít, hogy fiú-e vagy lány, csak és kizárólag az, hogy egészséges legyen.
Mindezek ellenére remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. :) Boldog babavárást kívánok.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam. :S
Szia nekem az előző két terheségemnél bejött.Fiúkat mutatot a naptár és azok lettek!:)Most lányt mutat,remélem megint bejön!Bár az orvosom szerint 18h uh-on kisfiúnak látta a babát!De nem volt 100%-k. Én kislányt szeretnék:)
28h kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!