Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevált valakinek a kínai...

Bevált valakinek a kínai fogamzásnaptár? Jól jelezte, hogy milyen nemű lesz a babátok? Nekem lányt jelez, de nagyon fiút várok!

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem lányt jelzett, és kislány.De ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ennek.Azért lett kislány, mert előbb volt a szex mint a peteérés. És a lány spermiumok tovább élnek.A kínai fogamzásnaptárnak 50 % esélye van beletrafálni.Én nem hiszek az ilyenekben.Az, hogy lánnyal vagy fiúval kívánod -e jobban a párod, hogy milyen formájú a hasad, hogy melyikkel vagy rosszul, hogy miket kívánsz,hogy melyik oldalon rúg először, és még folytathatnám a sort.Mind népi babona, mendemonda.Jó érzés találgatni, de túl sok alapjuk nincs.
2010. máj. 9. 21:20
 2/16 anonim ***** válasza:

nekünk az elsőnél lányt mondott, fiunk lett, a másodiknál fiút mondott és lány lett.:D

szóval nem.:D

2010. máj. 9. 21:21
 3/16 Kriszta81 ***** válasza:

Igazán nem akarlak megbántani, de szerintem inkább örülj annak, hogy teherbeestél és inkább azt kívánd, hogy egészséges legyen. Mielőtt átestem volna missed ab-n, mindig azon agyaltam (kínai naptárral, meg hasonlókkal is), hogy milyen nemű lesz a kistesónk. Azóta megváltozott a véleményem, egyáltalán nem számít, hogy fiú-e vagy lány, csak és kizárólag az, hogy egészséges legyen.

Mindezek ellenére remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. :) Boldog babavárást kívánok.

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam. :S

2010. máj. 9. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia nekem az előző két terheségemnél bejött.Fiúkat mutatot a naptár és azok lettek!:)Most lányt mutat,remélem megint bejön!Bár az orvosom szerint 18h uh-on kisfiúnak látta a babát!De nem volt 100%-k. Én kislányt szeretnék:)

28h kismama

2010. máj. 9. 21:26
 5/16 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy újat nem mondtál, nekünk sem volt egy egyszerű dolog míg megérkezett ez a baba. Közel 3 évig vártunk rá és nem is akarom leírni, miken mentünk keresztül. Tehát nekem is mindegy mi lesz. Csak kíváncsiságból néztem meg a naptárt, mert egyébként én úgy érzem fiú lesz. Köszönök minden választ.
2010. máj. 9. 21:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekünk sem vált be, fiút "jósolt" és lány lett. :)
2010. máj. 9. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált, fiút jósolt az is lett.
2010. máj. 9. 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:
nekünk lányt jósolt..az is lesz:)
2010. máj. 9. 22:04
 9/16 anonim ***** válasza:
A családban 4-en szültünk 1 éven belül és mind bejött! 4-4
2010. máj. 9. 22:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem eggyik tehességemnél sem vált be.Mind a 2 fiú lett és mind a 2x lány írt a naptár.
2010. máj. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!