Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta megtudta a párom, hogy...

Mióta megtudta a párom, hogy fiúnk lesz teljesen kisajátította magának és az ő szüleinek, mintha csak az övék lenne én meg csak egy senki aki csak kihordja nekik. Ez nagyon rosszul esik. Más is volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Én elhiszem,hogy nagyon örül/nek neki,na de akkor is sosem gondoltam volna,hogy ilyen létezik és borzasztó érzés!Vagy csak én reagálom túl?
2017. márc. 2. 15:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es igazad van,de ÉN is itt vagyok és mi van akkor ha rám hasonlít?akkor miért ne?csak azért mert szeretem a párom nem csak az ő gyereke!az enyém is!!
2017. márc. 2. 15:53
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg, hogy nem lesz Józsi, mert így döntöttél. Nagyoapának egyébként sincs ehhez semmi köze. Te se erőltetnél rá olyan nevet, amit nem szeret.
2017. márc. 2. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:
94%

Olyan nevet keresnenk ami mindkettonknek tetszik. Pont. A szuloszoban ugyis Teged kerdeznek meg, mit irjanak majd a karszalagra 😋

Apost meg bocs de lesz.arnam, o majd unokazik ha megszuletett es vendegsegbe mennek hozzatok, vagy ti hozzajuk, kb ennyi.

2017. márc. 2. 16:29
 14/28 anonim ***** válasza:
73%

Első névnek legyen, amit te/ti szeretnétek, a második a békesség kedvéért a nagypapa neve. Azt már egyébként se nagyon fogja/fogják használni. Így minden oké lesz.

Majd a szülő-szobán diktáld ebben a sorrendben, és: bocsi, eltévesztettem, de most már ez van! :)))

2017. márc. 2. 17:15
 15/28 anonim ***** válasza:
92%
Ülj le a pároddal, és komolyan beszélgess el erről. Mert ez így tényleg rosszul hangzik, és nem normális dolog, hogy semmibe veszi a véleményed, hisz neked ugyanolyan bele szólásod van a dologba, mint neki, ketten vállalttok a babát.
2017. márc. 2. 17:16
 16/28 anonim ***** válasza:
94%
En biztos nem szulnek egy ennyire begyepesedett elmeju csaladba.
2017. márc. 2. 17:40
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Te légy az, aki nem hagyja elnevezni. Abból talán ért. Amúgy az orvos téged kérdez majd, nem őt.

Azt, meg, hogy a szülei beleszólnak, nem is értem. Mondd meg határozottan, hog nem az ő gyerekük, ne pofázzanak bele.

Keménynek kell lenni, mielőtt azt is eldöntik, hogy neked közöd sincs a gyerekhez.

2017. márc. 2. 18:18
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
ne mond, hogy előtte normális volt?!
2017. márc. 2. 18:29
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Téged kérdeznek a szülőszobán :) de egyébként meg, közlöd hogy márpedig Jóska tuti nem lesz és ha nem tetszik mamáéknak "csináljanak" maguknak fiút akit ugy neveznek el majd ahogy akarnak.Legyél már eréjes! Ne hagyd! Mi lesz később?? De most komolyan,mindenbe bele fognak szólni és hidd el hogy borzasztó idegesítő lesz! Vagy már most tisztázod kinek hol a helye vagy ugy el leszel nyomva hogy csak szoptatni hagynak!
2017. márc. 2. 19:15
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Szuloszoban teged kerdeznek.ha te harmatos jozefinnek akarod nevezni,akkor az lesz a neve.

Ne hagyd magad.

igaz,amit irtak,hogy kesobb meg rosszabb lesz.most meg csak a nev,3-4 honaposan majd jonnek a tehentejjel,a pudingal,a porkoltel mert a Jozsika is azt ette(marmint a parod,termeszetesen)

En a helyedben kesz tenyek ele allitanam a parom.vagy mellem all,es egyutt valasztunk nevet,vagy most pakolok,aztan a nevet is egyedul valasztom,plusz az imadott tronorkost lathatja 2 hetente hetvegen.

Ha kell ramolj ossze egy borond ruhat is,hogy lassa,nem viccelsz.

Sot,par napra el is mennek valahova.telefonon letiltanam,es neten is mindenhol.

De komolyan.nem ertem az ikyen ferfiakat....csinaljon az anyjanak gyereket aztan azt ugy nevezi ahogy jol esik....

Pfff...

2017. márc. 2. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!