Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 7-8. hetében normáli...

Minimanó94 kérdése:

Terhesség 7-8. hetében normális a barnázás?

Figyelt kérdés
Szóval úgy kezdődött hogy mikor megállapította az orvosom hogy babát várok , csinált egy rákszűrést. Volt hüvelyi ultrahang is mindent rendben talált. Este zuhanyzás elött vettem észre hogy véreztem, olyasmi volt mintha menstruáció lett volna, de annál azért kevesebb volt. Elmentünk gyorsan a kórházba, megvizsgáltak és aztmondták minden rendben van megvan a "baba" . nem írtak fel semmi gyógyszert nem mondtak semmi mást mint hogy ez előfordul, feküdjek pihenjek. Azt tettem, másnap már csak barnázgattam, Felhívtam a nőgyógyászomat és megkérdeztem ezzel mi a teendő. 1 Hét múlva kell mennem ultrahangra, aztmondta minden rendben van bizonytalan ideig előfordulhat. Lacto Feelt használok. Szedem az Elevitet is. Ugye minden rendben van ? Valaki volt már hasonló helyzetben??? :(

2017. febr. 27. 15:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók köszönöm mindenkinek a tanácsokat a segítséget! :) Mára voltam vissza rendelve orvoshoz :) Szerencsére minden a legnagyobb rendben van, kaptam gyógyszer duphastont napi 2őt kell szednem a 12.-hétig :)
2017. márc. 7. 21:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2017. márc. 22. 13:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos most nem alegjobb a helyzet ! 10 hetes vagyok, 8.hét végére bevéreztem és majdnem el is ment a baba. Sajnos nagyon nagy hematómám lett, ami a mai napig megvan és nem akar kisebb lenni. :( A baba szépen növöget jó a szívműködése is viszont engem aggaszt ez a hematóma.... azóta szigorú fekvés és gyógyszerszedés van ! Remélem megmarad a picike !! Sajnos már volt egy vetélésem 2 éve :/
2017. márc. 24. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Azóta eltelt 3 hónap. Hogy vagytok?:)
2017. jún. 22. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!