Terhesség 7-8. hetében normális a barnázás?
Rákszűrés után volt ez a barnázás? Mert normális, utána pár csepp vézrés, barnázgatás.
Én 9.héten voltam nőgyógyásznál, ekkor csináltattam meg az éves vizsgálatot is, felhívta a doki a figyelmemet, ne ijedjek meg, ha kisebb vérzés jelentkezik, a vizsgálat miatt van. Másnapra már semmi mem volt.
Lehet hogy a rákszürés miatt véreztél, sokaktól hallom hogy előfordul. Van aki a hüvelyi uhtól vérzik.
Szerintem minden rendben lesz vigyázz magatokra.
Barnazas sosem normalis mert konkretan alvadt ver. Ha pirossa alakul, akkor meg kezdodo veteles is lehet (nalam az vilt sajnos).
Vizsgalat utan elofordulhat par csepp barna, de az elmulik masnapra. Ha nem, akkor lehet hogy utrogestan kell es agynyugalom szoval ha nem mulna, ugyelet!
Hat akkor lehet hogy progeszteron gyogyszer kene mert a napokig tarto barnazas sok esetben hianyra utal es gyogyszerrel kivedheto a baj.
Menj orvoshoz!
Ezt nem lehet így kimondani, hogy progihiány okozza biztosan, de előfordulhat, ezért automatikusan szoktak adni progipótlást. Próbáld kijárni a dokidnál most azonnal, mert ilyen barnázással szerintem vetélés lesz ebből. De az én dokim se szereti felírni valamiért. Sajnos a szívhang se garancia semmire. Nekem is volt, utána barnázás 1-2 napig, 2 hét múlva meg már nem volt szívhang se.
A másik lehetőség, hogy valami baja van a babának, és azért megy el - nekem is ezt mondta a dokim.
De... ha neked már volt egy vetélésed, kicsi az esély, hogy azért megy el mindkettő, hogy beteg. Valószínűbb, hogy progival menthető. Ne hagyd magad lerázni, főleg nem várj ezzel, mert ez nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!