Lányos anyukák, kismamák! Ti tapasztaltatok hasonlót? Annyira kiakadok az emberek reakcióján!
Én semmi hasonlót nem tapasztaltam.
A környezetemben bárkinek elmondtam, mindenki örült, hogy kislány lesz.
Semmivel sem értékesebb egy fiú gyermek a lánynál.
Ó, rengeteg hasonló sztorim van, de érdekes módon akkor csúcsosodott ki a móka, amikor 2 lány után megérkezett VÉGRE 3:) a fiú. "Apa most már végre boldog lehet!" (Ja, persze, az előtte levő években könnyesre sírta a párnáját, hogy lányai vannak... )
Még csak a lányok voltak, kérdezte egy néni a nagyra mutatva, hogy kislány? Mondom igen. Ő pedig fiú! - jelenti ki a kicsire mutatva. Nem, mondom, ő is lány. AZ MEG HOGY LEHET?!? (Én kérek elnézést 3:) )
De hogy az ellenkezőjét is lásd: - Mindhárom kislány? Nem? A kicsi fiú??? Érdekes, pedig ő is aranyos... o.O
Fel se vedd, ti csak örüljetek a lányotoknak! :)
Előfordul ilyen reakció, de nem kell vele törődni. Amíg vannak apák, akik megsértődnek, ha nem fiú az első gyerek, addig nem kell csodálkozni, hogy idegenek így gondolkodnak. Lazíts és várd boldogan a lányodat:))
Áprilisban születik a 2. lányunk és örülünk, mint majom a farkának.
Nálunk én voltam ilyen, és ez tuti a régi dumától.
Mindig is lányt akartam, csak lányban gondolkodtam, és mindenem volt, hogy lányom legyen. Mikor kiderült, hogy kislány lesz, 1-2 napig szó szerint levoltam törve. Nem tudom miért!
Másodiknál viszont mindegy volt, de kisfiut max azért akartam volna, hogy legyen belöle is egy. :D Ö is lány lett.
Most ha terhes lennék csak is lányt szeretnék.
Van ezer barátnöm, ismerösöm kis gyerekkel. Elsöre a legtöbbnek mindegy mi lesz, de másodiknak mindenki csak lányt akar. Akinek van egy lánya már csak azért is lányt akar. Akinek fia van azok 99%ban csak is lányt akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!