Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Terhes vagyok...

Mit tegyek? Terhes vagyok vagy valami gond lehet?

Figyelt kérdés

Nov. 7-én volt meg a menzeszem, nov. 19-én védekezés nélkül voltunk együtt párommal, és azóta többször is előfordult. A decemberi hónapban elmaradt a menzesz (bár amikor kellett volna, pont stresszes időszak volt, és már volt rá példa, hogy olyankor nem volt pontos), de utána jan. 1-én megjött, majd jan. 20-án is, de most februárban még semmi, csak 1-e körül volt pár csepp barnás folyás. Görcsölést érzek, szintén nagyon stresszes időszakom van, terhességi tüneteket nem vettem észre.

1x sem voltam még nőgyógyásznál, félek egyedül menni elsőre. Páromon kívül senkivel nem tudom megbeszélni. Tervezünk babát, de még korainak tartjuk.

Terhes lehetek vagy ha nem, akkor gond lehet velem?

20/L

Ui.: Tanácsokat, tippeket várok, oltogatók kíméljenek!!

2017. febr. 22. 08:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdés, hasonló dátumokkal 1-2 hete, azt is te voltál? Csinálj egy nyomorék tesztet, vagy a költözés,a munka meg a tűdőszűrés miatt azt sem tudsz? Csak mondom, hogy éjjel is lehet tesztet venni. Ja, akkor sem érsz rá, mert alszol...

Nőgyógyászhoz nem (csak) azért jár az ember, mert komoly baja van, hanem azért, hogy ne legyen. De ha ez tart vissza, van egy jó hírem: összevissza menstruálsz, amit nagyon nem normális, úgyhogy máris van okod elmenni. Megnyugtatlak, ez minimum hormonzavar (és még jó, ha annyival megúszod), a stressz ilyet nem okoz.

De ezt már az előző kérdésnél is leírtam.

2017. febr. 22. 11:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem nov. 14-én volt utoljára menzeszem, azóta 14-15 hetes terhes vagyok. És eléggé szépen látszik már a pocakomon, de még hamarabb megnőttek a melleim. Ha terhes lennél, tudnád, látnád, éreznél szokatlan dolgokat.
2017. febr. 23. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is a tesztet javaslom. Meg azt, hogy szedd össze a bátorságod, és menj el dokihoz! Hamar meg lehet szokni.

Amúgy ha jönne a baba, nyilván megijedtek, mert írtad, hogy még korainak tartjátok, de én mindenképp megtartanám, ha úgy alakul, mert sokkal jobb 20 évesen anyukává válni, mint utána 20 évig gyászolni a babácskát (sajnos saját tapasztalat).

2017. febr. 28. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!