Bevérzett a méhlepény?
Van itt olyan, akinek bevérzett a lepénye?
18 hetes vagyok jelenleg, 3 hete barnáztam, akkor mivel szabin volt a dokim, sztkba mentem, meg se néztek, ráfogták, hogy méhnyálkahártya leválás.
Most a dokim megnézett, azt mondta, bevérzett a lepény, ezért volt.(mutatta az uh-n, hogy hol a bevérzés)
Akinek volt ilyen mi lett veletek? Mikor és hogyan szültél? Babával minden rendben volt?
Kedden normális minőségű uh-val is megnéz a doki, azt mondta pihenjek, ne emelgessek, nem lesz gond, de nagyon aggódom. 😔
Sziasztok! Kivel mi ujsag?
Engem 15 hetesen elinontott a ver azt hittem vege mindennek.. de nem, csak levalt a mehlepeny 1/3a.. par napig barnaztam uta a de meggyogyult ahogy uh-n lattak. Aztan 26 hetesen ismet bevereztem ujra pihenesre iteltek es magneziumra, megint meggyogyult a mehlepeny, azaz szervült szaknyelven. Aztan 28 hetesen reggel beindultak a fajasok es mire beertunk mat nem volt visszaut megcsaszaroztak mert harantba volt ea kicsi is volt. Ki tudja a mehlepeny miatt lett e koraszulott? Bar egeszseges lanyom van de nehez ket honap volt a korhazban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!