Nem veszélyes a terhesség utolsó heteiben (37+5) a foghúzás?
Pl,a fájdalomtól esetleg beindul a szülés(bár nem hiszem,hogy ettől a "lüktetéstől" rosszabb lenne).
Vagy nem fognak nagyon kilazulni a mellette lévő fogak?És a legnagyobb bajom az hogy az 1.rágófog előtti(1.ami nem rágófog felül) és az,vagyis annak a helye mosolygáskor látszik nem?
kb 3hete tömte be uezt a fogam a doki,és most megint szinte az egész felem begyulladt tőle.Egy idegkezelés meg nem férne már bele.Ráadásul holnap csak ügyelet van,ami tuti foghúzást jelent :-(((
de már nagyon nem bírom
Na én megoldottam/tapasztaltam a dolgokat.Sajnos tegnap reggelre úgy fájt a foagm(használt a GINGIZOL fogínyecsetelő,gyulladáscsökkentő),hogy fél 9kor már a fogászati ügyeleten voltam.Mondtam,hogy mi a panaszom,hogy kb 3hete tömette át ezt a fogam,és újra fáj.zt mondta idegkezelni kell,kaptam egy injekciót-mert azt mondta ilyen idős terhességnél lehet adni,és belekezdett.Nagyon fájt,de szerencsére a baba jól viselte.Olyannyira hogy ilyen aktív talán még sose volt :-)
fájdalomdíjként elmentünk még a babaexpora :-)
holnap meg folytatja a saját dokim az idegkezelést.Mondtam is a pocaklakómnak,hogy amíg nincs rendben anya foga,addig csak maradj bent :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!