Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gabriel teszt elemzés?

Gabriel teszt elemzés?

Figyelt kérdés

Akik mostanában teszteltek Gabriel teszttel volt halvány második csíkjuk annak ellenére, hogy nem volt baba? A Romed teszttel így jártam legutóbb, most Gabrielt vettem. Időn belül lett rajta egy halvány csíkom. Megnéznétek?

Ma vagyok a 34. napon.

[link]

2017. febr. 19. 16:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem amikor ilyen lett a gabriel tesztem, terhes voltam.
2017. febr. 19. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
szia! Nem ismerem a gabriel teszteket, de nem tudsz másik fajtával is tesztelni? Olcsóbb tesztekből is van egy pár fajta. Én biztos csinálnék másikat is. Teljesen mind1, hogy másnak mi a tapasztalata, mert így is úgy is kétesélyes. Látom rajta a második csíkot, de nem tudom, hogy rózsaszín-e. Bár nekem időn belül még sosem volt ott csík ( nem is voltam terhes), utána száradási csík viszont igen.
2017. febr. 19. 17:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Élőben rózsaszín a csík. Vettem ma predictor early tesztet, holnap megcsinálom. :) :) Reménykedem. Több éve próbálkozunk.
2017. febr. 19. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:

De miért kellett szétszedni?

Ha valaki terhes és a tesztet időben végzi, akkor az egyértelmű.

Nekem teljesen egyértelmű pozitív Gabriel tesztem lett. Terhes is voltam. Mondjuk késett is 6 napot, mikor megcsináltam.

2017. febr. 19. 17:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Fontos hogy időben tudjam, mert azonnal vérhigítóval kell szurnom magam a terhesség végéig. Plusz progeszteront is el kell kezdenem rögtön szedni. Két vetélés és több év próbálkozás után az ember nem tudja mit higgyen. Így amint megláttam rögtön szétkaptam, csak pupilláztam rendesen.
2017. febr. 19. 17:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem erősebb volt a csík. Sajnos nem volt baba. Az előző ciklusban csináltam. Rögtön voltam vérvételen hcg 0. Le is törtem rendesen. Többet nem veszek ilyen tesztet. Kívánom, hogy a tiéd tényleg pozitív Legyen. De tényleg tesztelj egy másik fajtával.
2017. febr. 19. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Negatív!
2017. febr. 19. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is negativ, de kivanom hogy baba legyen!.)
2017. febr. 19. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív ott van halványan a csík :)
2017. febr. 20. 09:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Gabriel teszttel vigyázni kell. Szinte mindig és ráadásul időn belül megjelenik rajta egy szürke jól látható csík. De az nem pozi, csak ha a csík el is színeződik rózsaszínre!
2017. febr. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!