Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csütörtökön ill. pénteken...

Csütörtökön ill. pénteken voltam a 12. h uh-on, visszahivtak és most elküldtek pestre is, genetikára. Vastagabb a takaróredő mint 3 mm és a fejbőrön aodema láttak, ezert küldtak tovább.2 orvos nézte, csüt+ pénteken is nézték. Valaki segitsen?

Figyelt kérdés
már van egy másfél éves kisfiam. igaz hogy családi - nem a férjemmel, hanem az ő családjával gondjaink voltak és vannak, és az tény hogy nagyon sokat, szerintem túlságosan is sokat idegeskedtem. ezenkivül, sokat sokszor 3 heteket egyedül vagyok és minden rám marad sokat cioekedtem. a gyereket is meg a sokszor egy hétre elegendő bevásárolt cuccot is. eddig minden vizsgáaton rendbwn volt minden, egyedül a vizeletem nem stimmelt a laborban, vért is találtak benne, illetve gyulladásra utaló eltérések voltak. szóltak h figyeljem a vizeletemet, de nem küldtek el semilyen más vizsgálatra. aztán csütörtökön volt a 12. h gen. uh. ahol már fél óráig néztek, hasi ill. hüvelyi uh-al is, már meg sem mutatták, aztán péntekre visszahivtak ahol még egyszer megnézték de már 2 orvos, feji aodemat és a takaroredőt több mint 3 mm-re irtak, meg se mutatták nekem,és felküldtek pestre a semmelweis-re a nőgyógy klinikára hogy ott is nézzék meg. hétfő reggel 8-ra kaptam időpontot. azóta teljesen magam alatt vagyok, és folyamatosan ezen gondolkodom. mi lesz vevelem? velünk? én megértem ha beteg,nem tarthatom meg, de ezt az egészet azt nem tudom hogyan fogom végigcsinálni ha pesten is kijelentik hogy nem egészséges, és meg kell szakitani. febr 7-én mensiztem utoljára. kérem valaki segitsen, most iszonyatosan szükségem van minden kedves szóra és őszinteségre!!!
2010. máj. 8. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, ami Veled történt, borzasztó!

Sok erőt kívánok, hogy lelkileg meggyógyulj!

Amiket írtál az természetes ilyen mély ponton, de remélem fél év múlva már egy Boldog Kismama leszel és, aztán egy gyönyörű, egészséges kisbaba anyukája!

Meg fog változni a véleményed szerintem és fogsz sokat gondolni, arra, hogy kisbabád legyen!

És Én ezt kívánom is Neked szívből!

2010. máj. 12. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!Első vagyok!Nagyon sajnálom a történteket!Most próbálj erőt meríteni a kisfiadból!Hidd el akkor fog egy baba kopogtatni az ajtótokon, mikor nem is várnátok!!!

Én 2009 febr 4-én voltam műtéten elhalt terhesség miatt!10 hetes volt!6 hónapra rá váratlanul ismét terhes lettem!Most 35 hetes vagyok!!

Hidd el az olyan magzatok amik még az anyaméhben meghalnak, vagy ilyen műtét által,azok újjászületnek egy következőben!

Nem akarok rizsázni, de ezt elmesélném!

Édesanyám 6 hónapja elhunyt váratlanul, és rengeteget álmodok vele4Egyszer megkérdeztem álmomba tőle hogy mi lett az én babámmal?Ott van veled a mennyországban?Erre azt mondta:

Nem, nincsenek itt a meghalt magzatok, hanem újjászületnek!

Onnantól kezdve biztos vagyok benne hogy a tavaly elvesztett babámat nem vesztettem el örökre!Lehet épp ő van a pocakomban ismét, egészségesen!

2010. máj. 12. 22:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom,nem lehet szavakba önteni amiket ilyenkor gondol az ember:(De nagyon sajnálom,őszintén,és tiszta szívemből.

Én most vagyok 13 hetes és 2 napos,de iszonyat rettegek minden vizsgálatkor!

Igen,az idő nagy Úr,talán segít feldolgozni...

Kívánom,hogy legyetek rajta túl minnél előbb lelkileg,testileg...bár ami volt sosem múlik el...

2010. máj. 13. 06:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia. a 2. vagyok... :-((( hát én sem jutok szóhoz, mint hogy ez borzalom. én két napja voltam a kórházban mert nem éreztem a picurt már két napja, pedig előtte 2 hétig minden nap.

én is nagyon drukkolok neked, és megértem a félelmedet mely egy következő babának szólna. Mégis hiszem hogy a férjed és a fiad segítségével sikerül legyőznöd a fájdalmat és mint ahogy írtál, idővel itt, ebben a rovatban azt olvashatjuk hogy ismét kismama vagy! Ígérd meg ha ez bekövetkezik akkor írsz ide. Talán mi már akkor nem leszünk itt, de biztosan lesznek sokan akik erőt merítenek majd belőled. én is mégcsak 21 hetes vagyok, de már én is üresnek érezném az életemet a mi kis picurunk nélkül. Gyászold meg te is a babádat, sírj, tombolj és kívánom találd meg a lelki békédet.

sok sok ölelést küldök ismeretlenül és vigyázz nagyon magadra. Pihenj sokat...

2010. máj. 13. 07:50
 15/15 anonim ***** válasza:

08.39-es vagyok. Együttérzek Veletek :((( Nagyon sajnálom. Annyira bíztunk mi is benne így ismeretlenül is, hogy minden rendben lesz. De sajnos az Égiek nem úgy akarták :(

Biztos vagyok benne, hogy nem tudunk enyhíteni a fájdalmadon, bármit írunk is. De tudd azt, hogy gondolunk Rád. Okosabbat most nem tudok írni, pedig szeretnék, de nem tudok :((((

Annyira sajnálom, ami történt.

2010. máj. 13. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!