Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalfort lehet inni császár...

LN09 kérdése:

Normalfort lehet inni császár után, ha nem tudok székelni?

Figyelt kérdés

4 hete császároztak, még bent a klinikán elég rendesen meghajtottak. A bélműködésem nem igazán állt helyre ( császár elött naponta többször is el tudtam menni wc-re, ma pedig jó ha naponta 1x )

Normaflort ihatok? Rendberak valamennyire?

Nem szoptatok!

2010. máj. 8. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Normaflort bármikor ihatsz!Helyre fog hozni!!
2010. máj. 8. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szóval van rá esély, hogy olyan legyek mint régen?

2010. máj. 8. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én nem vagyok biztos benne hogy a Normaflor a legjobb megoldás székrekedésre.A székrekedést a belek renyheségfe okozza.Sok folyadékot kell inni,rostban gazdag ételeket fogyasztani,zzöldséget,gyümölcsöt.Ha az étrend nem segítene akkor vannak nagyon jó enyhe székletlazítók(pl.Guttalax,stadalax,Levolac)Vagy a szilvalekvár,joghurtok éhgyomorra.
2010. máj. 8. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

szerintem sem az igazi a normaflor erre, de próbáld ki. Amiket az előttem író javasolt, azok jók, Nekem főleg az alma, és az igazi(pl. beregi) szilvalekvár segített.

2010. máj. 9. 00:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sajnos a Guttalax meghajtott, a Laevolac ugyan jó, de mégsem az igazi, ráadásul hozzá lehet szokni. Szilvalekvár nem használt semmit, a rostos ételek pedig szintén nem.

Szedek homeopátiás bogyókat, de az is lassan hat.

Barátnőm próbálta ki a Normaflort, ő mondta, hogy teljesen beállt tőle a széklete, pedig ő sem tudott nagyon produkálni.

Ha másra nem az antibiotikumos kezelésés sok gyógyszer miatt talán jó lesz :)

2010. máj. 9. 08:25
 6/7 anonim ***** válasza:
A levolac csak cukor, nem szívódik fel, a belekben hat, tehát nem lehet hozzászokni! Gyógyszerész a családban:)
2010. máj. 10. 08:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Hát sajnos az sem hozott átütő eredményt :(
2010. máj. 10. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!