Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaptam a dokitol urogestant...

Kaptam a dokitol urogestant tegnap mert barnaztam egy hetig hol erosen hol gyengebben. Most viszont tegnap ota nem barnazok de meg el sem kezdem a gyogyszert, ti azert beszednetek? Vagy elkezdenetek? 6 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Onnan tudom, hogy voltam orvosnál a barnázással, volt szívhang. Ez a 7. héten volt. A barnázás pár nap után elmúlt. 8 hetes méretekkel halt el, a 10. héten vették észre, akkor már hetek óta nem volt vérzés.

2.

2017. febr. 18. 16:26
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogy ez tortent veled!
2017. febr. 18. 17:08
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Ha gyogyszert kapsz akkor ne az okoskodo szent anyaktol kerdezz akik egyben nögyogyaszok is ganem az orvostol!!! Nekem van 5 lanyom de amikor bajban voltam soha nem az itt kikepzett nogyogyaszokat kerdeztem hanem az orvst hivtam azonnal! Es nem azert kaptal gyogyszert hogy itt erösittesd meg hogy beszedd e....a barna folyas eleg a veteleshez annyi hogy par csepp. De van akinek nagyon sok van meg sincs semmi baj. Nekem pl.semmi verzesem nem colt semmi jel nem utalt arra hogy baj lenne...es a 8.heten kiderült hogy mehen kivul volt a baba....ennek egy honapja....szval szedd a gyogyszert. Nem baj ha feleslegesen szeded. Bajod nem lesz töle.
2017. febr. 18. 19:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt gyógyszert progreszteronhiány miatt írta fel a doki. Azzal sosem ártasz, az a hormon tartja fent a terhességet! Bajt nem csinálsz belőle , ha beveszed. Abból lehet nagy baj ha nem veszed be. Akinek volt már vetélése vagy missed abja automatikusan protokollból kapja a gyógyszert. Progreszteronhiány vagy kevés progreszteron lehet barnázás nélkül is! Tehát attól hogy elmúlt még nem azt jelenti higy van eleg progreszteronod, ami fenttartja a terhességed!
2017. febr. 18. 20:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a normalis valaszokat is, ma elkezdem szedni.
2017. febr. 18. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Gusztustalanok az ilyen emberek, mert anyának nem nevezném ezeket akik ilyen mocskos módon tudnak megnyilvánulni, csordaszellemben átkozni a másikat leszaranyázni stb. süllyedjetek el a szégyenetekben ti anyának nem nevezhető primitív véglények.
2017. febr. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!