6 hetes terhesen barna folyás és vérezgetés, uh-n múlt héten nem volt semmi (elég őskori gép), vetélés előjelei?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van már egy Kisfiam de az a terhesség probléma mentes volt, igy nem tudom mit csináljak. Múlt héten voltam dokinál, akkor azt mondta hogy semmit sem lát de ha van pozitív tesztem és terhességi tünetek akkor akár terhesség is lehet. Régi vacak gép volt, azt mondja hogy 2 héttel később menjek, talán akkor látható. Bejelentkeztem másik orvoshoz aki jövő héten pénteken megnéz de addig is jó lenne sejteni mire készüljön fel az ember. Reggel nem feszül a mellem de Estére igen es barnazgatok de vér csak wczeskor látható picit. Görcsölés nincs, csak ez a barnazas fura. Mielött teherbe estem is volt egy verzesem ugyanigy de semmit nem lattak akkor sem. Valaki esetleg járt már így?2017. febr. 16. 16:18
11/14 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó 😃 igazából nem is tudtam hogy képes vagyok újra teherbe esni mert endokrinologiara mentem epp most a nagyon rendszertelen menzesz miatt. De a természet mindig képes csodákra 😊
Örülök hogy te is így van mint én 😊
2017. febr. 18. 08:37
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos ma délután elkezdtem verezni es láttam az ures petezsákot is távozni tehat valószínűleg nem fejlődött ki az embrió es elvetéltem. Nem tudom olvassa e valaki de hátha másnak is jól jön az információ.
2017. febr. 26. 18:03
13/14 anonim válasza:
Sajnalom :( Azert orvos lasson mihamarabb mert ha bent maradt valami akkor be kell fejezni, mert fertozesveszely lehet.
14/14 A kérdező kommentje:
Persze megyek is csak gondoltam Megosztom hogy mi lett a vege. Majd legkozelebb 😊
2017. febr. 27. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!