Terhesség elején felfázásra mit lehet használni?
A gyakori vizelési inger "normális" terhességi tünet, ezzel külön nem kell foglalkozni, ha CSAK ennyi van.
Akkor kell foglalkozni vele, ha csípő, égő érzést tapasztalt pisiléskor, vagy fájdalmat a hólyagod környékén. Akkor viszont komolyan kell venni és nem házilagosan kezelni.
Tőzegáfonyát lehet terhesen is használni. Én is voltam egyszer NAGYON ENYHÉN felfázva a második trimeszter elején, és akkor teát és kapszulát használtam egyszerre. Azt mondta a háziorvos, hogy ha 2 nap alatt nem múlik el, akkor tenyésztés és gyógyszer. Szerencsére elmúlt.
Lehet, hogy egy kis semmiség de lehet komolyabb fertőzés is. Nem riogatni szeretnélek, de ne kockáztass!
Ha elmenni nem tudsz a háziorvoshoz kérd meg telefonon, hogy adjon beutalót vizelet tenyésztésre. A beutalóért el tud menni a férjed/párod/bárkid és a vizeletmintát is el tudja vinni a laborba. Influenza szezon közepén még akkor sem rángatna be a doki szerintem egy beutaló miatt, ha nem lennél beteg, simán megírja és odaadja annak akit küldesz érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!