Volt valakinek huvelygombaja terhesseg alatt?
23 hetes vagyok, most huvelygombam van. Sajnos terhesseg elott is sokszor volt, mindig visszatert. Egy picit tobb folyasom van ma reggelre, illetve egy picit viszket is, eleg kellemetlen, de terhesseg elott volt ettol joval durvabb is!
A doktornomhoz egy het mulva van idopontom.
Addig mit tudok vele tenni? Valami veny nelkul kaphato kupot alkalmazhatok addig? Ha igen mit? Vagy kamilla tea?
Koszi a valaszokat.
2es: neked a gynozol segitett? Elmult tole?
Egyebkent tuti hogy gomba, felismerem, evek ota kuzdok ezzel sajnos! Ha bakterialis fertozesem van azt nalam nem kiseri viszketes sem feher folyas.
Az lenne a kerdesem meg, hogy ez a gomba okozhat koraszulest vagy valamilyen betegseget a babanak?
Nekem is volt ilyen problémám. 2x váltottam rá kúpot, először Candibene-t aztán pár hét múlva Canestent. Azután is visszajött, egyszerűen nem akart elmúlni. A tenyésztés amúgy kötelező volt ha jól emlékszem a 38. héten és gombát találtak. A nődoki annyit mondott rá, hogy váltsak ki még kúpot, de amúgy nem vészes ez és nem is veszélyeztet. (Remélem igazat mondott...) Nagyjából ezzel együtt mentem szülőszobára is és szerencsére semmi gondot nem okozott..
A kamilla teát olvastam én is, de megoszlik a vélemény hogy terhesség alatt vajon jó-e a babának vagy sem.. Én ittam.. :D Főleg mert gyulladás csökkentő és a gombával volt is enyhe hüvely gyulladásom.
Amit még hallottam, hogy a teafa olaj a bugyiba cseppentve segíthet még.
Koszi a valaszokat!
Ma mar megint semmi tunet, panasz nincs. Nem viszket, nem eg, mar nem is kellemetlen. Enyhe sargas folyasom van.
Hetfon megyek orvoshoz, majd megmondja hogy mi ez. Lehet valami bakterialis fertozes, bar ugy tudom hogy az is viszketessel jar.
Majd kiderul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!