36 hetesen ihatok energiaitalt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 14:44
1/7 anonim válasza:
háát még elég fiatal vagy de kitudja XDXD
kül sztem ne igyál. Fő a biztonság.
3/7 anonim válasza:
Én ittam már párszor,igaz nem nap-nap után,és nem csak most,hanem amikor a fiammal voltam terhes,akkor is.
Szerintem,ha 1-et megiszol,mert megkívánod,attól nem lesz baja a babádnak.
Nyilván túlzásba ezt sem szabad vinni.
Üdv! 38 hetes km
4/7 anonim válasza:
Mindent ehetsz ihatsz, csak mértékkel! Egy energiaital nem fog megártani, főleg ha alacsony a vérnyomásod. Azért a babához sem jut el minden, nem véletlenül szűr a méhlepény:)
5/7 anonim válasza:
a dobozra rá van írva h terhesek, és szoptatósok ne igyák..... de nálunk párom nagy energia italos, és terhesség előtt én is ittam... mióta pocaklakó van csak az övéből iszok max 2-3 kortyot, mert hiányzik az íze, de ez nem mindennapos, heti 1 v még annyi se.
33h km
6/7 anonim válasza:
Én iszom kávét, és energiát is, néha. Csak nem annyit, mint korábban. Bár 2 kávé után 90/60 a vérnyomásom... De mértékkel mindent lehet. Max adsz belőle a párodnak is.
7/7 anonim válasza:
nem szabad inni terhesen.én terhesség előtt nagy energiaitalos voltam,naoi 5-6 doboz.de mióta terhes vagyok azóta nem iszom.nagyon ritkán pároméból iszok 1-2 kortyot mert hiányzik az íze és enni.na de majd ha vége a szoptatásna tuti megiszok egy jó nagy dobozzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!