Miert csip, eg szex kozben?
21 hetes vagyok. KlionDt hasznaltam, vegig csinaltam. A ferjem a tablettat szedte+canesten kenocs.(Bakterialis fertozesre kaptam)
Semmi tunetem nincs, nem eg, nem viszketek, folyasom sincs.
Viszont tegnap egyutt szerettem volna lenni a ferjemmel es mikor berakta akkor elkezdett csipni. Kivette rogton elmult, es most sincs semmi problemam.
Eddig sem nagyon tudtunk egyutt lenni amugy, mert nekem kellemetlen volt, fajt kozben.
Most ez miert van? Valaki volt igy? Nem gyogyultam meg attol a 10 huvelykuptol? Vagy valami mas van a hatterben?
Hetfore kaptam idopontot a dokihoz.
En is gondoltam mar ra, hogy huvelyszarazsag. Igazabol sokkal nedvesebb voltam akkor, mikor meg nem voltam terhes!
A huvelyszarazsag is okozhatja ezt az egest?
Amit viszont nem értek: a Canesten hogy jött képbe bakteriális fertőzésre? Az egyértelműen gombára való...
Egyébként meg próbáljátok meg síkosítóval, és ha azzal is fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!