Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen rosszullétei...

Kinek milyen rosszullétei voltak terhesség alatt? És mitek lett, kislány-kisfiú?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 10:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
semmi bajom nem volt, kisfiam született.
2010. máj. 8. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

6-12. hét között minden kijött belőlem, csak a Sport csoki nem. Sem enni, sem inni nem tudtam. A terhesvitaminok is kijöttek. Majdnem kórház lett belőle.

Utána ez a rosszullét elmúlt. És kb a 30.héttől néha megint rosszul vagyok, de ez már csak émelygés, már nem jön ki az étel.

Kislányt várunk.

2010. máj. 8. 21:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!!

Tudjátok már milyen nemű babátok lesz?

2010. jún. 12. 14:23
 14/21 A kérdező kommentje:

Szia!!!

Igen!Úgynéz ki hogy ismét kisfiunk lesz:)

2010. jún. 13. 22:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia,bevetettetek vmi praktikát?

Nekünk is két fiúnk van +egy 10hetes pocakbaba...

2010. jún. 14. 21:00
 16/21 A kérdező kommentje:

Szia!Nem nincs semmilyen praktikánk.Így alakult:)

Azthittem hogy most kislányunk lesz,mert minden rosszullét volt a terhesség elején és hát tisztára mákép alakult ez a terhességem mint a másik kettő.De úgylátszik ismét sikerűlt összehozznunk egy kisfiút!

De majd az unokáim talán lányok lesznek!!Ha nem az sem baj.Most már úgynézki téleg egy igazi fiús anyuka leszek!!!

Jó baba várást neked! Te mit szeretnél?Gondolom kislány!!

2010. jún. 14. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igen kislányt szeretnénk,hát majd meglátjuk...lehet nekem is csak az unokáim lesznek lányok:-((

Mennyi idős a pocakbébid?

2010. jún. 15. 08:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Remélem nálatok összejön és kislány lesz!De ha nem az sem baj.Az a lényeg hogy egészséges legyen!!!

Most vagyunk 34 hetesek:)De nagyon nehezen birom már.Főleg,hogy ilyen meleg is van!

És ti hogy birjátok??Vigyázz magatokra!!!

2010. jún. 15. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia,persze az egészség a legfontosabb,de jó lenne,ha......

Még nagyon pici a pocak,még sokan nem is tudják.Nincs különösebb problémám,csak néha megennék bármit,bármennyit,néha pedíg semmit se.

Neked gondolom már nagy a pocakod,már nincs sok hátra,kitartás:-)

Jó egészséget neked és a bébidnek is,ügyes legyél a szülésnél...

Remélem hamarosan kiderül,ki lakid a pocakban,a fiúknál már 12 hetesen mondták,hogy 90% fiú.

Nálatok, ez hogy volt?

2010. jún. 16. 19:09
 20/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát elöször is köszönöm a biztatást!!Most már téleg nincs sok hátra:)Remélem simán megy majd minden a végén.

Sajnos én nem voltam ilyen szerencsés a mostanni terhességgel az elején.Először bevéreztem,aztán a hányingertől a hányásig minden volt!Étvágyam sem volt,csak azért ettem mert tudtam hogy muszály.

Nagyon rosszul viseltem,azért is azt gondoltam biztos kilány lesz,mert a fiúkkal semmi bajom nem volt.

Hát nálunk a 18 hetesen mondta a doki,hogy ugynézi fiú lesz.A másik kettőnél meg szinte a vége felé derűlt ki mert nagyon szégyenlősek voltak:)

Na de most aztán nem szégyenlős egyátalán a kismanó:)Megmutatta magát a 30 hetes ultrahangon is,ugyhogy mondta is a doki most már tuti fiú:)

Vigyázz magatokra és további jó baba várást kívánok neked!!!

2010. jún. 17. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!