Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen rosszullétei...

Kinek milyen rosszullétei voltak terhesség alatt? És mitek lett, kislány-kisfiú?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 10:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Első 2-3 hónapban hányingerem volt, sokszor hánytam is, de ennyinél megállt a rosszullétek listája, szerencsésnek is éreztem magam,mert a legtöbb barátnőm panaszkodott, hogy nagyon rossz nekik, fáj mindenük, stb. Nekem ikreim lettek, pont fiú-lány:)
2010. máj. 8. 10:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom nem volt. Kisfiam lett.
2010. máj. 8. 10:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Oh , hát nekem nem volt hányingerem , max. nem kellett 1-2 kaja. S csak 1x szédültem de az is pár másodpercig tartott. Annyi tünetem volt hogy iszonyatosan fájt a derekam, hasam, olyan mintha vesegyulladás lett volna. Így aztán meg is lepődtem hogy baba miatt fájok:)

Egyébként kisfiú:)

22 hetes kismama

2010. máj. 8. 10:45
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
egyszer hánytam, amúgy nem voltak rosszullétek. Fiam lett.
2010. máj. 8. 10:54
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekem van. A nagyobb 2 éves, fiú, tök rosszul voltam 12 hétig, émelyegtem,hánytam, álomkóros voltam stb.

A lányom 5 hónapos.Vele semmiféle panaszom nem volt..alig hittem el h terhes vagyok:)

2010. máj. 8. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerem volt az első 3 hónapban és párszor hánytam is. Kislányom lett.
2010. máj. 8. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hányinger az első trimeszterben.

Kisfiam lett!

2010. máj. 8. 11:30
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Nekem ez a harmadik terhességem,az első kettővel semmi bajom nem volt.Fiú lett mind a kettő!Na viszont most aztán az elején:hányinger-hányás,az arcom telelett pattanásokkal.Nem kívántam az ételt,csak azért ettem mert tudtam,hogy muszály.A fiúkkal közeben azért megkívántam dolokat,de most semmi.

Jó babavárást és babázást mindenkinek!

2010. máj. 8. 11:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

1-nél SEMMI BAJOM, problémamentes terhesség és sehol egy kósza hányinger, hányás - KISLÁNY

2-nál SEMMI BAJOM, problémamentes terhesség és sehol egy kósza hányinger, hányás - KISFIÚ

szóval, erről ennyit :DDDDDDDDDDD

2010. máj. 8. 11:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elso harom honapban szinte minden nap hanytam, es fogytam is emiatt, aztan szinte egyik naprol a masikra elmult. Viszont erdekes, hogy azota is emelygek bizonyos kajaktol, amiktol a terhesseg idejen is emelyegtem, az elott viszont soha. Ja , es kislanyom lett.
2010. máj. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!