Kinek milyen rosszullétei voltak terhesség alatt? És mitek lett, kislány-kisfiú?
Oh , hát nekem nem volt hányingerem , max. nem kellett 1-2 kaja. S csak 1x szédültem de az is pár másodpercig tartott. Annyi tünetem volt hogy iszonyatosan fájt a derekam, hasam, olyan mintha vesegyulladás lett volna. Így aztán meg is lepődtem hogy baba miatt fájok:)
Egyébként kisfiú:)
22 hetes kismama
2 gyerekem van. A nagyobb 2 éves, fiú, tök rosszul voltam 12 hétig, émelyegtem,hánytam, álomkóros voltam stb.
A lányom 5 hónapos.Vele semmiféle panaszom nem volt..alig hittem el h terhes vagyok:)
Hányinger az első trimeszterben.
Kisfiam lett!
Köszi a válaszokat!Nekem ez a harmadik terhességem,az első kettővel semmi bajom nem volt.Fiú lett mind a kettő!Na viszont most aztán az elején:hányinger-hányás,az arcom telelett pattanásokkal.Nem kívántam az ételt,csak azért ettem mert tudtam,hogy muszály.A fiúkkal közeben azért megkívántam dolokat,de most semmi.
Jó babavárást és babázást mindenkinek!
1-nél SEMMI BAJOM, problémamentes terhesség és sehol egy kósza hányinger, hányás - KISLÁNY
2-nál SEMMI BAJOM, problémamentes terhesség és sehol egy kósza hányinger, hányás - KISFIÚ
szóval, erről ennyit :DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!