Maros vezetéknévhez adnátok tippeket?
Figyelt kérdés
Fiam lesz és nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz választani. Már átböngésztem pár oldalt, de úgy egybefolyik minden. (bőség zavara)
Valami rövid, vagy hosszú viszont kedvesen becézhető nevet keresek!
2010. máj. 8. 08:25
1/9 anonim válasza:
Balázs, Tamás, Milán, András, Norbert, Róbert, Szabolcs, Péter.
2/9 anonim válasza:
Nekem a Máté ugrott be elsőre:)))!De szerintem szép lenne még hozzá pl.a Krisztián,Olivér,Viktor,István
3/9 anonim válasza:
Maros Tamás
Maros Noel
Maros Bence
Maros Alex
szeritnem a MAros családnévhez nagyon sok név van ami illik :)
4/9 anonim válasza:
Bence, Levente, Gábor, Benedek, Máté, Márton:)
5/9 anonim válasza:
Maros Péter
Maros Levente
Maros Gábor
Maros Tamás
Nehéz dolgotok lesz, mert a vezetéknévhez szinte minden keresztnév megy...
6/9 A kérdező kommentje:
A Balázs nem rossz, meg még igazából a Donát is becézhető és jó, de Apukának nagyon nem jön be egyik sem:( Ő a Botondra szavazna, de én meg nem szeretném!Botnak fogják csúfolni a suliban...........
2010. máj. 8. 13:01
8/9 anonim válasza:
a Botond nagyon szép név szerintem. bocs, hogy ezt mondom, de ha csak a csúfolás miatt nem tetszik, akkor tudd, hogy szinte minden névre találnak a gyerekek csúfoló jelzőt. hogy kit csúfolnak az inkább gyerekfüggő, mint név.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen , ebben igazad van! Kislány nevet valahogy könnyebb találni!:)
2010. máj. 8. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!