Érdemes 12. heti uh-ról videót kérni, vagy elég a kép?
Pécsről.
Nem is lehet ..képet adnak.., ha kérsz..
A 18 hetesre lehetett volna videokazit vinni, de az sem érdemes, mert kb 2 perc alatt kész.
Ha van jó minőségű kamerád, megkérheted a párodat, hogy vegye fel a monitorról, ha nem zavarja a dokit.
De lehet kérni, persze orvosa-korháza válogatja, a barátnőméknek mondta is a doki (magán) hogy vigyenek magukkal kazit! Kérhetsz nyugodtan, szerintem nagyon jó dolog! Ők is egyfolytában az nézik!!!
Sok boldogságot!
Én vagyok akinek a barátnője kért. Nagy dolog nekik, és tök jó nézni, ahogy mozog a kis keze és még csuklik is. Imádják nézni!! Én biztos kérnék! Főleg majd később vissza lehet nézni hogy hogy fejlődött és majd jó idővel neki is meg tudjátok mutatni hogy ilyen volt 12 hetesen majd 18 hetesen...stb.
Boldog babavárást! :)
Szia
Kazit neked kell vinni, bár nekem nem kellett érte fizetni, de lehet, hogy valami minimális összeget elkérnek érte. Nekünk már a 7. héttől vannak felvételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!