19hetes vagyok, érdemes 4D videót csináltatni?
Figyelt kérdés
ma 10 órára megyünk ultrahangra, és az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor már látszik szépen a kicsi?ha igen, akkor szeretnék 4D felvételt csináltatni:)2009. ápr. 18. 08:36
1/5 anonim válasza:
Szia! Mi elöször 17hetesen voltunk, és már akkor is nagyon édes volt a kicsi, mindenét lehetett látni, igaz még kicsit ufos, de akkor is csodállatos élmény volt számunkra. És persze megnyugtató, mert alaposan átnézték, megvan e mindene! Minden jót! 38hetes
2/5 anonim válasza:
Szia!Hova mentek??Leírod milyen volt?
Mi is szeretnénk menni 18 hetesen 2 hét mulva.
3/5 anonim válasza:
Szia! Ird le légyszi milyen volt! Mi kedden megyünk addigra én a 20 hetet töltöm is mi is 4d-t szeretnénk. Nagyon kiváncsi vagyok!
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Egyszerűen fantasztikus volt:) Másfél órán keresztül néztük a picit és egy fél órás dvd is készült. Ez a doki nagyon precíz volt, olyan 4D fotókat csinált, hogy kivagdosta számítógéppel az oda nem kellő részeket (pl.: méhfal) és így gyönyörű fotónk lett a kis drágámról úgy, hogy csak az ő kis fejecskéje van rajta.Már látszik a vastag szája, amit az apukájától örökölt:) és a picúr kis orra, amit pedig tőlem.Megkérdeztem az orvost, hogy mikor a legideálisabb 4D fotókat csináltatni, és azt mondta, hogy a 25. héten, mert addigra lesz a kis arcocskája teljesen önmaga, és akkor még elfér odabent, így kényelmesen lehet fotózni. a következő ultrahang vizsgálat pedig már a 30. hétre van kiírva, addigra már elég nagy, nehézkesen lehet hozzáférni.A páromban is tegnap tudatosult, hogy ő már egy igazi kisbaba, amikor látta, hogy már egy picúr emberke van bennem:)és azt mondta, most már érti,hogy miért beszélgetek hozzá és simogatom állandóan:) Mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer csináltasson 4D képeket a babájáról, de azért állandóan se szabad szerintem őket odabent zavarni!Had készüljenek csak fel a nagy világra nyugalomban:)Puszi Nektek:)
2009. ápr. 19. 08:06
5/5 anonim válasza:
Szia! Nagyon köszi hogy leírtad milyen volt! Gratula nektek! Alig várom én is a holnap délutánt,remélem ilyen szerencsések leszünk mi is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!