El fogok vetélni?
Sokan írtátok a HCG-t, de elfelejtettétek a legfontosabbat. Barnázás=progesteron hiány. Progesteront is kell nézetni a hcg mellé. Az is igaz, ha méhen kívüli az nagyobb galibát is okozhat. Lehet ezért nem írt gyógyszert amíg nem látja belül a petezsákot. Addig én javaslom neked az E vitamint az kicsit segíthet.
Illetve centrumlab magán hely oda lehet menni gyakorlatilag másnapra is van időpont beutaló sem kell, és még aznap megküldik e-mailben az eredményt.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Én nem értelek kérdező. Ha progeszteronhiány miatt barnázol, akkor nagyon sokat számítana, hogy kapj időben pótlást, különben lehet ez lesz maga az oka az elhalásnak.
Ha elhalt és amiatt barnázol, az is kiderül pár napon belül és akkor sem csináltál semmi rosszat, hogy abban a pár napban progeszteront használtál.
Az sem hinném, hogy esélyes, hogy méhen kívül legyen, mert már látott felritkulást méhen belül.
Én biztosan nem tudnék várni, miközben lehet csak ennyi kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!