El fogok vetélni?

Figyelt kérdés
Egy hete pozitivat teszteltem, a nem vart napjan. Volt mellfajdalmam is ami mostanra mar csokkent. Illetve tegnap kezdott barna folyasom amivel rogton mentem dokihoz aki azt mondta vizsgalat utan h terhesseg gyanujat latja es felritkulast a mehben de a babat meg nem. Nem adott semmilyen gyogyszert hiszen nem adjatja csak ugy ha nem biztos a terhesseg. Ma megint barnaztam tobbet mint tegnap. Alapbol barnazok mensi elott par napig de most ez mi?? Nem akarom elvesziteni a babat mert sztem terhes vagyok, es sirva jottem ma haza munkabol de orvoshoz hiaba megyek ha nem lat semmit mert gondolom meg korai denem ad gyogyszert se semmit mivel ugymond mire adjon.. mit csinaljak??
2017. febr. 9. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
egy hcg vizsgálat nemér semmit, naponta kell nézni,h mennyire nő a mennyisége, méhenkívüli esetében nem duplázódik, csak kicsit nő úgytudom!
2017. febr. 9. 18:42
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor igazabol varok nem tudok mit tenni mert pl ha elhal egy terhesseg meg napokig van a szervezetben hcg es mutatja h van akkor kapnek gyogyszert de nincsen mire szoval jobb ha inkabb nem kapok es bizom a legjobbakban... koszi a sok valaszt lanyok!
2017. febr. 9. 20:22
 13/19 anonim ***** válasza:
2-3 naponta menj el dokihoz, hátha látnak már valamit... nem akarlak ijeszgetni a mensi előtti barnázás is hormongondra utal, szóval mindenképpen fog kelleni utro!Kitartást, és szigorú ágynyugalom sok magnéziummal!
2017. febr. 10. 06:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Hat szerinten hülye kifogas h azert nem adott gyogyszert mert meg nem latta a terhesseget! Én Robertbe jarok es ovutol kezdve kaptam mar progi potlast egyeb problemak miatt!!! Menj el masik dokihoz amig nem késő!
2017. febr. 10. 09:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Sokan írtátok a HCG-t, de elfelejtettétek a legfontosabbat. Barnázás=progesteron hiány. Progesteront is kell nézetni a hcg mellé. Az is igaz, ha méhen kívüli az nagyobb galibát is okozhat. Lehet ezért nem írt gyógyszert amíg nem látja belül a petezsákot. Addig én javaslom neked az E vitamint az kicsit segíthet.

Illetve centrumlab magán hely oda lehet menni gyakorlatilag másnapra is van időpont beutaló sem kell, és még aznap megküldik e-mailben az eredményt.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

2017. febr. 10. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem értelek kérdező. Ha progeszteronhiány miatt barnázol, akkor nagyon sokat számítana, hogy kapj időben pótlást, különben lehet ez lesz maga az oka az elhalásnak.

Ha elhalt és amiatt barnázol, az is kiderül pár napon belül és akkor sem csináltál semmi rosszat, hogy abban a pár napban progeszteront használtál.

Az sem hinném, hogy esélyes, hogy méhen kívül legyen, mert már látott felritkulást méhen belül.

Én biztosan nem tudnék várni, miközben lehet csak ennyi kellene...

2017. febr. 10. 18:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Azota kiderult, hogy nem hogy nem halt el a terhesseg de ketten vannak:)
2017. márc. 21. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Szuper, gratulalok :)!!!
2017. márc. 21. 18:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom:) ja es kaptam utrogestant a barnazasra szoval az is megoldodott.
2017. márc. 21. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!