Mennyi idő után látszik hogy valaki terhes?
Egyik barátnőm hamarabb tudta mint én. Már 3 napja késett és átfutott egy kósza gondolat az agyában hogy úgy nézek ki mintha terhes lennék.
Én tesztet csak 5 nap késés után csináltam. Ezt akkor mondta mikor elmeséltem neki, hogy terhes vagyok.
Egyébként láttam még egy kollégámon hogy nagyon nézi a hasam. Magamhoz képest nagy volt, de az inkább a béltartalomtól. Ez meg kb a 2. Hónapban volt, amikor nem látszik igazán semmi.
Már a 6. héttől "látszódott". Persze akkor még csak puffadás volt, de nálam elég korán elkezdett kerekedni.
Átlagos testalkatú vagyok. A héten töltöm a 11. hetet, és már egy hónapja kismama nadrágot hordok, mert ülő munkát végezve sokkal kényelmesebb lágyékrészen, mint a sima.
Néhány kollégám már kiszúrta, pedig első babás vagyok :)
Egyéni. Leginkább alkati kérdés, méhlepény helyezkedésétől is függ.
A 158 centimmel már volt aki a 8. héten kiszúrta (négygyerekes kolléganő).
12. hét előtt már mindenki tudta.
A végére egyébként akkora pocakom lett, hogy a ~28. hét környékétől mindenórásnak hittek.
Első gyermekemmel kb. a 15. héten kezdett el látszódni, hogy talán terhes vagyok.
Most a másodikkal már volt aki a 9. héten mondta, hogy szerinte terhes vagyok, csináljak egy tesztet :) Most vagyok 13 hetes és egyértelműen látszódik, akkora a pocim, mint az első gyermekemmel a 18. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!