Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet szedni...

Terhesség alatt lehet szedni az Oxytarm tablettát?

Figyelt kérdés
Székrekedéses vagyok és a terhesség előtt nagyon bevállt, de most nem merem szedni és eddig senki nem adott használható információt, se a gyógyszerész se az orvos. Azt javasolták más módszerrel próbálkozzak. Próbáltam: laevolac ez túl drasztikus volt, lenmag, aszalt szilva nem vált be. Most a Tamarinlax lekvárt eszem, de majd egy üveggel megettem mire beállt valamennyire a széklet, de így sem tökéletes.
2008. okt. 10. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajna nem ismerem ezt a tabit,de itt mindenki a Glicerin kúpot emlegeti.Próbáld ki hátha.Szerencsére nekem nagyon ritkán van ilyen problémám,és akkor aszalt sárgabarackot ettem.

32heteske

2008. okt. 10. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott!! Nézz be egy gyógynövény boltba és ott majd ajánlanak egy terheseknek is szedhetőt. Nekem ez van: Nature Care. Ez egy por, amit naponta 3-4 alkalommal higítva kell beszedni. Huzamosabb ideig ezt sem ajánlott alkalmazni, mert minden "hashajtó" jellegű készítménynek vízhajtó hatása van.
2008. okt. 10. 14:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A nature care-től rendszeres a széklet? mármint minden nap van?
2008. okt. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!