Nektek a 12. heti genetikai uh-n megmondták a baba nemét? Az is lett végül, amit mondtak?
Figyelt kérdés
12+5 naposan megyek.2017. febr. 7. 14:29
21/24 anonim válasza:
Prenatestesnek... Mivel kromoszóma alapján állapítják meg a nemét, így 100%. (6-10 munkanapon belül)
Nekünk 85% lányt mondtak uh-án a 11.héten, Prenatest alapján fiú... Uh-án azóta egyértelműen fiú. :))
22/24 Kate1987 válasza:
13 hetesen az orvos nm igazan akart mondani semmit, de mivel lattam vmit a kicsi laba kozott s rakerdeztem akkor mondta hogy igen ugy nez ki hogy kisfiu de nem biztos, mert korai megitelni. Azota 16, 22 es 28 hetesen is futyit villantott, nem szegyellos.
23/24 gabriell88 válasza:
Nekem a doki azt mondta, leghamarabb a 16. Héten mondja meg. Mert ilyenkor még nem biztos. 12+2 voltunk azt mondta a nemi gumót látni.
24/24 anonim válasza:
Igen, kislányt mondott az orvosom. Az is lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!