AFP vérvételben számíthat az 1-2 nap?
Szia!
Én kétszer csináltattam meg az afp-t, (ugyanis önköltséges alapon elvégeztettem egy un. integrált tesztet egy magáncégnél, aztán meg a következő héten a szokásos terhesgondozóban volt vérvétel, afp, hepatitis, stb...) Az első vérvételnél 15 hetes és 2 napos voltam, a másodiknál 16 hetes és 2 napos. A két afp eredmény pontosan ugyanannyi lett. Ezek alapján gondolom, hogy 1-2 nap eltérésnek igazán nem lehet nagy jelentősége. Egyébként tényleg én is hallottam, hogy önmagában az afp nem is diagnosztikus értékű és sok helyen külföldön már nem is nézik.
Én is azt a vizsgálatot végeztettem el mint az előttem szóló kismama,
Az integrált teszt hatféle markert vizsgál(nem 1 félét mint az AFP-nél)igy sokkal pontosabb eredményt hoz.
Igaz hogy önköltséges,de megéri!
Engem halálra ilyesztettek az 2.gyerekemmel az alacsony AFP-vel,ezért csináltattam meg és egészséges lett a gyermek.
Szia!
Nyugodtan mehetsz az afp-re én is kb ennyi idősen mentem és tökéletes volt az eredményem!1-2 napon igazán nem múlik semmi!
Gratulálok a babához!
Korábban (15+x nap) nem érdemes menni, mert attól is kimutathatnak alacsony értéket és csak fölösleges aggodalmaknak teszi ki magát az ember.
Leginkább a 16 hét vége felé ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!